Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Kto ma kosmetyki firmy NARS?

Polecane posty

ja przegrałam dwa razy z 4,5 letnią córką to odpiero wstyd;) .Fajnie trzeba się czasem rozewrać i aktywnie spędzić czas:).Prezenty już kupione?;)

ja przegrałam dwa razy z 4,5 letnią córką to odpiero wstyd;) .Fajnie trzeba się czasem rozewrać i aktywnie spędzić czas:).Prezenty już kupione?;)

Hmmm... no nie za bardzo, bo z kasą ciężko, ale mam nadzieje, że prezenty dla mnie już są kupione:D

no ja akurat tego problemu nie mam bo mieszkam w uk;) i wiekszosci zakupy robie przez ebay. wiem ze w polsce ciezko je zalatwic

mi mi siowa to masz fajnie :) ja mam niestety utrudniony dotęp do takich cudeniek :( a tak się napaliłam na ten błyszczyk i rozświetlacz.

Dzis na allegro bedziemy zamawiać i kurierem żeby była pewność ,że odjdą:) jak zwykle na ostatnią minutę kupujemy .Teściowej jakieś garnki ,tęsciowi perfumy a moim rodzicom nie wiem "bo oni nigdy nic nie potrzebują" i strasznie ciężko im cokolwiek kupić.

Gość chyba ....
oo kurva gary w prezencie :O

a co kupiłam ,nie chcę pisać ,żeby potem nie pisali że się wychwalam;). A co do płytek oczywiścioe do dwóch łazienek mamy wybrane i wczoraj dostaliśmy już projekt łazienki z płytek które wybraliśm od firmy w której płytki kupujemy .Jeszcze czekamy na projekt naszej łazienki.

Jennifer, a masz może jakieś zdjęcia domu? Bo nigdy nie mogę trafić jak jakieś wstawisz. (na zewnątrz czy też wewnątrz) I jakie masz teraz włosy? Odrosły Ci już?

Gość songogonkoho
jennifer8787*** spokojnie poczekajcie do czerwce wkleję fotki i historia dobiegnie końca czekamy z niecierpliwością :-D a że zdjęcia wkleisz, to nas zapewniać nie musisz, wierzymy wierzymy :classic_cool:

zdjęcia mam ale stare jak jeszcze kładli ogrzewanie podłogowe ,jutro będę na domku to mogę porobić (kotłownia jest już wykafelkowana) . A włoski odrosły sięgają już za szyję i powiem ci ,że dla mnie mają teraz idealną długość nie sa ani za długie ani za krótkie ,mogłyby tak zostać:)

Gość majorrrr prawdziwy
jennifer wstaw fotkę swojego zacnego oblicza albo jakichs dobr materialnych (kosmetyki, xboxa, kasa,itp) auto.

Jaki koński ryj? Widziałam twoje jedno raptem dwa zdjęcia i nie uważam że masz koński ryj... No zapuszczam, zapuszczam, ale dłuższe niż moje już mi się nie podobają więc chyba zostanę przy tej długości.

Gość 4tr5yujk
płytek nie kładzie się przy niskich temperaturach, jak już zmyślasz to rób to z głową

hehe ,no nie mam twarzy lalki barbie ,ale nie uważam sie też za jakąś szpteną ,dzięki temu że przytyłam twarz mi się nieco zaokrągliła. Chętnie ozbaczyłabym Twoją fotkę ,bo nigdy nie miałam okazji:)

długie włosy przeszkadzają w prawie każdej czynności. Zapuszczałam swoje i teraz kiedy osiągnęłam co chciałam mam ich serdecznie dosyć. Co chwile ktoś mi je wyrywa, zaczepiają sie wszędzie, mycie, rozczesywanie to porażka. I jak to mój kolega stwierdził ''fruwają na wszystkie strony'' Zebrałam się w sobie po bojach ze swoją duszą i umówiłam się do fryzjera :D:D Jeden termin juz odwołałam, ale teraaaaz nie wymięknę

Mury już prawie wysłchły .Najpierw wykafelkowana została kotłownia bo tam zamontowany bedzie piec gazowy i wtedy będzie można włączyc podłogówkę:) a co zatym idzie to co niedoschło ,wyschnie w szybkim tempie.

Jak to? Przecież ujawniłam się bodajże w sierpniu na jednym z naszych topików! Nie pamiętasz?