Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Kto ma kosmetyki firmy NARS?

Polecane posty

tak. Tylko, że fote zgubiłam :O:O Muszę ją odnaleźć. Paletki ze sleeka są super :):)

Gość yt6jkb
stomatoloszko jak tam twoja wiedza na temat 9tek?? :-D

Właśnie moje koleżanki twierdzą, że długie włosy to męczarnia. A ja akurat tak nie mam. Nie mam problemów z rozczesywaniem, nie plątają się. A mam falowane... wolę takie niż krótkie, bo krótkie musiałam codziennie katować prostownicą:) a buzię mam okrągła wię lepiej dłuższe:)

Gość Pola z Krakowa
ja używam te kosmetyki - od czasu do czasu, siostra ze stanów wysyłą mi takie specyfiki ale nie przepadam za nimi szczególnie z kolorówki lucię maca, bobbie browna, loreala

W dzieciństwie miłam kręcone teraz trochę mniej, są takie siankowate:) czegóż to ja nie próbowałam, no ale cóż taki ich urok:) ale mam ochotę na piwoooo....

Gość Pola z Krakowa
stomatolożka - witam koleżankę po fachu o do Narsa - nars jak nars dobra jest kolorówka z isa dory - kocham

Pa, pa! Jenny musisz mi wysłać mejla bo tu na forum to wiesz... adres mojej poczty masz w stopce:)

Gość wamp
:D:D:D:D FOTA JENY NA PORTALU: Odloty.pl - sex anonse, ogłoszenia i anonse towarzyskie

Stomatoloszka, do stopki dopisz sobie jeszcze, że znasz także zasady interpunkcji i też świadomie oraz notorycznie popełniasz błędy :classic_cool:

wielka pani polonistka sie odezwala :classic_cool: stomatoloszka ja zamawiam na ebay wielee roznych kosmetykow ale sleek ma najlepsze cienie :::):) http://www.ebay.co.uk/itm/Sleek-Divine-Original-594-Palette-Eyeshadow-Collection-/120831262080?pt=UK_Health_Beauty_Make_up_Cosmetics_Eye_Shadow_PP&hash=item1c221abd80 te wyzej ostatnio zamowilam i sa niezawodne:)

Gość wamp
KURWA TURECKIE KOSMETYKI:D:D