Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latonaa

Faceci ile jesteście skłonni czekać na 1 raz z ze swoją dziewczyną?

Polecane posty

Gość Latonaa

jak wyżej?

Gość onzldz
ja czekałem nawet 5 miesięcy a raz tylko tydzień same chciały

Gość wosde
2-4 miesiące.

Gość Latonaa
a na dziewice ile byście zaczekali?

Gość Latonaa
Typowy bydlak to strasznie długo :P

Gość gggggggd64
moj czekal 2 lata znajomosci a od momentu oficjalnego bycia razem czekal 8 miesiecy

Gość sdfgh
moj na dziewice czekał 3 tygodnie i stwierdził że długo... ja uważam że za szybko. Wedłg mnie jak bardzo kocha to poczeka jak chce zaliczyc to i 2 dni bedzie za długo

na dziewice bym w ogóle nie czekal bo po co? :o nie umieją sie bzykać, boją się orala, anala. a ja nie mam cierpliwości jako nauczyciel 🖐️

Gość onzldz
ja na dziewice bym poczekał ile tylko zechce ta dzewica...

Gość Ja na dziewice bym czekal rok
na niedziewice max. 2 tygodnie

Gość sdfgh
onzldz jasne...

Gość wosde
max. pol roku, o ile wczesniej widac byloby oznaki swiadczace o tym, ze jest chetna. im czlowiek starszy, tym krocej czeka. Jakbym mial 20 lat moglbym czekac i rok.

Gość sdfgh
nie bardzo rozumiem tej chęci na dziewice, chyba żadnej nie mieliście, to naprawdę to nie jest udany seks, chyba że taka dziewica to inwestycja na żonę, ale powiem że tez wątpliwa, bo kobieta taka prędzej czy póxniej zastanawia się " a jakby to było z innym"

Gość bywam szczesliwa
glupoty piszecie! czekalbym rok, czekalbym 2tyg. itd...ciekawe czy jak by minelo 2 tygodnie i 1 dzien a ona by nadal nie chciala,to bys ja zgwalcil? rzucil ? co za bzdura, wszystko zalezy od stopnia nasilenia uczuc miedzy wami,wiezi i okolicznosci, nic nie sprowadza sie sztywno do liczb, klikanie tutaj konkretnego odstepu czasu to czysta teoria :o

Gość gggggggd64
post wyzej dokladnie. ja sie ostatnio zaczelam zastanawiac jakby tob ylo z innym, czy bym miala ograzm itp itd... a tak chcialam prawiczka az po grob :P

Gość onzldz
a kto mówi o slubie? poprostu chcem dziewicę i mogę czekać. w tym czasie mogę inne dymać, co za problem?

Gość sdfgh
uczucia i faceci... kończa się gdy im się cierpliwośc kończy gdy muszą czekac za długo, chyba że ten czas umilają sobie na boku bo i znam takich.A ich naiwen dziewczyny myślały że tak je kochają że czekają rok, dwa.... do ślubu. Chłopcy 15 letni to co innego to nie meżczyxni, taki to i 3lata poczeka jak nic się nie nawinie po drodze chętnego

Gość jak sie koles dobrze nagrzeje
a nie dostanie to poczeka i do slubu. jak za szybko dostanie to rzuci.

Gość sdfgh
ale bzdura, to chyba piszesz o jakichś brzydactwach co to na nich nic nie poleci

ja jestem przekonana że kochajacy mężczyzna poczeka aż partnerka będzie zdecydowana, ile by to czasu nie było, skupi jedynei na uzmysławianiu jej, że z nim będize jej najlepiej :)

Gość jak sie koles dobrze nagrzeje
jak sie nawinie jakas latwa to sie ja bzyknie na boku i bedzie sie czekac dalej

Gość sdfgh
ja myślę że jak partnerka kocha to długo siie nie czeka, nawet jak jest dziewicę ( piszę o kobietach) a nie 15 letnich dziewczynkach.No chyba że jest konserwatywna katoliczką, ale tacy ludzie powinni sie wiązac z sobie podobnymi tylko moim zdaniem

Bycie razem liczy się od pierwszego seksu. Więc jeśli baba nie daje, to sypianie z innymi to nie zdrada. Bo i nie można mówić wtedy o związku, a o chodzeniu razem... po bułki. Tak więc kobieta może się zastanawiać ile chce, a facet może bzykać inne. I wilk syty i owca cała :P

Gość sdfgh
i tak wiekszośc czeka na swoje dziewice własnie, czekam, czekam o cos w krzakach sie rusza, skok pyk pyk i czekam czekam bo tak mi na tobie zależy

Gość sdfgh
Kaliban większosc kobiet uważa że bycie razem zaczyna się od pierwszego pocałunku z języczkiem, z powodu tej odmiennej interpretacji początku zwiazku sa tylko potem problemy, wiec dobrze byłoby gdyby faceci krzyczeli " to już zwiazek" jak sie w końcu by zaczał.

>>taki to i 3lata poczeka można czekac i 10 lat, tylko po co?? zakładam, że nie mówimy tutaj o bzykaniu się 16 latków :o Jak dorosły facet i dorosła kobieta się sobie podobają, to po co z sexu robić jakiś ołtarz, na którym trzeba składać swoja ofiarę w postaci postu, oczekiwania i wmawiania sobie że warto? czemu to służy? :o z moją żoną poszedłem do łóżka na pierwszej randce, jesteśmy razem 5 lat i nic nie zapowiada, aby miało się to zmienić.