Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indepro nieruchomości Kraków

druga rozmowa kwalifikacyjna - czy sa jakies szanse

Polecane posty

witam, byłam dzisiaj na drugiej rozmowie kwalifikacyjnej było to omówienie wynagrodzenia i warunków pracy, dostałam wszystkie teczki potrzebne do zapoznania się z wynagrodzeniem. Jednak na końcu Pani powiedziała, ze odezwa się najpóźniej do piątku jeżeli będą chcieli podpisać ze mną umowę. Jak myślicie czy mam jakieś szanse na prace? Moze ktos byl dzisiaj na podobnej rozmowie w tej firmie?

prosze o pomoc

była to juz druga rozmowa kwalifikacyjna w biurze obrotu nieruchomosciami w Krakowie. Polealo to na omowieniu warunkow pracy i wynagrodzenia. Jednak na koncu Panie powiedzialy ze do piatku dadza mi znac czy umowia sie na podpisanie umowy

Gość kookoookooo
No szanse sa duże, ale najprawdopodobniej jest też jakas konkurencja. Życzę powodzenia :-) ja tak dostałam pracę, po 2. rozmowie kw. następnego dnia zadzwoniła pani i oswiadczyła, ze zaczynam od poniedziałku :-) Ale ja to czułam, widziałam, ze zrobiłam b.dobre wrazenia podczas rozmowy :-) znałam angielski lepiej od przyszłego szefa :-D

Gość jadę jutro na pomorze
szanse masz, powodzenia:) wytłumacz co to znaczy: .....dostałam wszystkie teczki potrzebne do zapoznania się z wynagrodzeniem jakie teczki?

a myslicie, ze warto wyslac notatke z podaziekowaniami za rekrutacje i na nadzieje na dalsza wspolprace ?????????

Gość kartka w kratkę
już się tak nie wysilaj przydupasie

cos typu: "dziekuje za dzisiejsza rozmowe kwalifikacyjna, mam nadzieje ze spodobała sie Panstwu moja osoba Z nadzieja na dalsza współprace XYZ

a o teczki to mialam na mysli teczke z rozpisem obowiazkow, oraz teczke z rozpisem wynagrodzenia oraz premii

Gość fedvana
jeśli już musisz to bez tej 2 części: mam nadzieje ze spodobała sie Panstwu moja osoba - to beznadziejne

chociaz zastanawiam sie czy mnie by taka notatka nie zdenerwowala. czy nie bedzie to uwazane za podlizywanie sie ????

jednak nie wysylam tego chyba to bedzie narzucanie sie

Gość przychylny
Podziękuj jak zarobisz godziwie, bo możesz żałować podziękowania na wyrost za wyzysk, który Cię czeka. Powodzenia i wytrwałości .... :D

Gość MrHouse
Demonizujesz przychylny :] Jak jest bystra i zaradna to w takiej pracy da sobie radę bez większych problemów. Ale to prawda, że takie doradca to zawód nie dla każdego. Powodzenia również życzę i daj znać jak poszło :]

Gość gość
Jesli ona jeszcze pamieta te rozmowe po latach :D