Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlena6179

Mam brzydką, kaczą morde, oczy zbyt blisko siebie i wyglądam obrzydliwie

Polecane posty

Gość arlena6179

Wysłałam dziś zdjęcie mojej twarzy koledze, z którym rozmawiałam kilka dni na gadu gadu i już nie odpisał. Kiedyś pamietam też wysłałam jednyemu chłopakowi zdjęcie tylko mojej głowy to napisał " ale ropucha, straciłem tylko czas". Super, nie? Dbam o siebie, mam ładną cere ale nic poza tym. Mam małe, bardzo blisko siebie oczy, dosłownie z centymetr odległości między nimi. Do tego mam bardzo nisko brwi nad oczami i generalnie brzydką twarz

Gość Hej hejjj
wyslij swoje foto to ocenie🖐️ moze jest git

Gość arlena6179
no jak tylko mi, skoro panowie wprost mi to mówią? Sylwetke można wypracować a co z twarzą? Oczy mam operacyjnie od siebie oddalać. No ludzie... Jestem załamana...:( "ropucha" tak o mnie mówią

Gość 546534
jennifer8787*** może tylko tobie się wydaję ,że masz brzydką .Odpowiednia fryzura,makiaż ,ciuch może dużo zmienić. Zapomniałaś dodać, że koniecznie musi dać sie zapłodnić, może trafi na katola jak ty. :classic_cool:

Gość sebcio89
Arlena nie przejmuj się..faceci to świnie..ale nie wszyscy są wzrokowcami..ja np nikogo nigdy nie oceniam pod kątem urody..i wg mnie każda kobieta jest piękna..wiesz ja sam jestem brzydki byłem autorem jednego tematu mniej więcej o podobnej tematyce później jakiś podszyw zakładał kolejne i trochę grał na mój rachunek..nie ważne..uwierz mi istnieją faceci którzy dostrzega twoje piękno..piękne wnętrze..zapewne jesteś bardzo wrażliwa i pragniesz być kochana..ja mam tak samo..faceci którym wysłałas zdjęcie to zwykle pustaki które pewnie sami leczą swoje kompleksy obrazajac innych..jeśli chcesz porozmawiać napisz na mój mail sebkas@onet.eu pozdrawiam

"brzydka kacza morde "ma podobno, PODOBNO, Marta Kaczynska, takie rysy po rodzicach, ale jak dla mnie jest ona BARDZO atrakcyjna kobieta, jest sexi i widac ze intelingentna do tego zadbana. Moral z tego taki, wystarczy zadbac o sibie i cieszyc sie z tego co sie ma.

Gość arlena6179
sebuś ty to masz totalnie ohydna morde

Gość Gadatliwa..
Kilka lat temu jak miałam z 15 lat gadałam z kilkoma kolesiami na gg, jak wysłałam im swoje zdjęcia to: jeden mnie zablokował, jeden odpisał mi bardzo wulgarnie a trzeci mnie wyśmiał :) Dzis mam 21 lat i na powodzenie nie narzekam choc pięknością nie jesteś :) wypracuj w sobie tyle ile mozesz i zaakceptuj siebie:) a co do zdjęcia to na pewno jest ono źle zrobione :) pokazuje mankamenty a nie uwydatnia zalet:)

Gość arlena6179
to mnie zastanawia, dlaczego " na pewno jest ono źle zrobione ". Dlaczego tak ludzie myślą, przecież ludzie POPROSTU BRZYDCY istnieją. Naprawde istnieją.

Gość Gadatliwa..
pokaz mi swoje zdjecie a powiem Ci szczerze co myślę i co uważam ze możesz w sobie zmienić:) Chce Ci pomoc bo wiem co czujesz

Gość arlena6179
wybacz, wole pozostać anonimowa ;(

Gość sebcio89
Ok dzięki za opinię na mój temat już nie zawracam głowy przepraszam

Gość arlena6179
O rany, przecież to podszywy. Nie pisałam nic do sebastiana, nie dałam zdjęcia. Nawet pogadac nie można ;(:(

Gość Gadatliwa..
Ok, rozumiem;) ale uwierz kochana ze jest w Twoim wygladzie chodz jedna rzecz piekna :) odnajdz ja i mysl o niej codziennie :) wstan rano spójrz w lustro i powiedz ze jestes ladna ze akceptujesz siebie ze swoimi wadami i zaletami:) dbaj o siebie i pielęgnuj :) wykorzystaj w 100% to co Ci natura dala a reszte zaakceptuj :)

Gość sebcio89
Przepraszam autorko zapomniałem o tych żałosnych podszywach proszę napisz do mnie na maila to porozmawiamy nawet nie wiesz jak dobrze wiem co czujesz