Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od zawsze samotny :(

kobiety nie lecą na prawiczków bo są dla nich ZA DOBRZY!

Polecane posty

wola takich co beda ich lac i zdradzac

Gość florian z katakumb
kobiety nie leca na prawiczków, nie dlatego , ze są dla nich dobrzy nie lecą dlatego, że mają swiadomość, że znaczna więkoszosć z nich była molestowana przez ojca i stąd ich zahamowania mowiac wprost: nie chcą calowac ust, w których lądował i zlewał się ojcowski kut

dlaczego kobiety nie patrza na mnie jak na samca, tylko jak na kuzyna :(

Gość bejbe89
ile masz lat?

bo tak juz jest ze dranie sa mescy i atrakcyjni a wrazliwi nadaja sie tylko do wyciagania kasy i wychowywania nieswoich dzieci

25 lat

Gość bejbe89
i w czym problem ? w samym znalezieniu kobiety czy po prostu jestes z kims jakis czas ale nie dochodzi do niczego wiecej ?

kobiety nie zwracaja na mnie uwagi

a clowales sie kiedys byles kiedys na studniowce przytulales sie trzymales za reke byles na jakiejs randce masz kogos na oku jestes brzydki niski i biedny masz prace jestes niesmialy mieszkasz u rodzicow

studia skonczylem na babskim kierunku a i tak dziewczyny na mnie nie zwracały uwagi. Jestem niski i niesmialy, ale zawsze bylem na zawolanie kolezanek

Gość to prawda, na mnie żadna
nawet nie spojrzy, nigdy nie będę brany pod uwagę jeśli chodzi o związek

Gość masd.....
bo ty masz choojem na czole wymalowane:jestem prawiczkiem:D koorwa co za debile:o

Gość jagusiajagusienka
Ja znam niskiego faceta, niezbyt przystojnego ale wcale nie brzydala i jakoś nigdy problemu z dziewczynami nie miał... A dlaczego? Bo jest pewny siebie, zabawny, przekonany o własnej warości i nie daje sie robić w balona. Jak jakaś panna chciała sprawdzić czy bedzie sie jej płaszcyć bo ona taka piękna, to on swoim zachowaniem sprawaił, ze to ona za nim latała... chociaż wyższa od niego i ładna kobieta... To nie chodzi o to czy jesteś prawiczkiem czy nie, ale o to jak Ty sie czujesz sam ze sobą, skoro uważasz się za nieudacznika i swoim zachowanbiem to pokazujesz to inni też tak zacznają o Tbie myśleć... Znam z kolei przystojnego faceta, wygadany, inteligentny, ale taksłodzi laskom, że się aż robi mdło, co chwile zmienia obiekt zaintersowania, bo żadna laska po jakims czasie nie wytrzymuje z nim, nie ma własnego zdania, nie jest asertywny, za bardzo mu zależy... To kwestia osobowości człowiekai jego przekonania o własnej wartości a nie tego zcy uprawiał z kims seks....

"taaaaaaaaaa jasne dalej sobei wmawiaj kit, zamiast coś z soba zrobić" Dokładnie autorze. Bierz Przykład z Fiku Mikuuu. Ona przynajmniej zakłada jeden beznadziejny temat dziennie na którym snuje swoje fantasmagorie dotyczące faceta który nawet nie wie, ze ona istnieje, a ty co? Nawet nicku czarnego nie masz. Zrób coc tak jak Fiku :D "facet powinien chociaz mieć męski zawód jezeli inne kryteria meskosci zawodza " A kobieta powinna wyglądać jak z rozkładówki Playboya jeśli rozumu jej pożałowano. Szkoda z taką gadać to chociaż człowiek sobie popatrzy. "A dlaczego? Bo jest pewny siebie, zabawny, przekonany o własnej warości i nie daje sie robić w balona." A jak się takim stać? :D (pytanie retoryczne bo odpowiedzi i tak nie będzie)