Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana.84

Wyglad matki- nie moze byc za dobrze?

Polecane posty

Mam taki dziwny dylemat, albo mi sie wydaje cos, moze juz wariuje... Zawsze staram sie byc zrobiona. Ale zajmuje mi to okolo 10 min, z wlosami 30 min. Mam dlugie wlosy jasny blond, doszlam do takiej techniki ze ukladaja mi sie tak fajnie, ze wygladam po mycieu wlosow jakbym wracala z salonu fryzjerskiego. Do tego mam dosc mlodziezowy sposob ubierania sie, no..jak dwudziestolatki (tyle mam lat), i dosc mlode rysy twarzy, ponoc jestem bardzo atrakcyjna. I z tym wszystkim czuje sie glupio, jak nie matka!! Nosze sie z zamiarem sciecia wlosow, moze to cos zmieni. Dzisiaj bylam u lekarza i tak dziwnie na mnie patrzyly matki..podejrzliwym wzrokiem, jakby chcialy mnie oskarzyc ze jestem nie dosc dobra matka skoro tak wygladam. Odbija mi?

Gość matka polka i jush
boshe co za porażka idź umyj te wlosy i nie kwicz

tutaj wsyscy uwazaja sie za ladnych moze nie jest tak zle moze w rzeczywistosci wygladasz tak jak inni przecietnie

Gość matka polka i jush
dopiero apisalas ze pierzesz corke a tu sie chwalisz ze niby za fajna jestes na matke co za kretynstwo

nie wiem o co wam chodzi, tak czuje sie dzisiaj jak benzadziejna matka i wszystko sie we mnie nakumulowalo, chcialam to wywalic na glupiej kafeterii to teraz mam.

a ja mam 29 lat, stanowisko kierownicze a na codzien z dzieciakami wskakuje w dzinsy, buty sportowe, kucyk na głowie, zero makijazu. Czy to takie wazne? istotne jest to jak zajmujesz sie dziecmi :)

i tak, normalnie na codzien jestem super matka. Pierwszy raz mnie dzisiaj trafilo, jadowite bestie jestescie

Gość nic nie scinaj!i nie patrz na
opinie ludzi !ja tez mam dlugie wlosy,chodze w mini,bo mam szczuple nogi i olewam glupie spojrzenia.Moja matka zawsze byla elegancka,garsonka,makijaz,szpilki i nijak sie to nie przekladalo na jej role matki.po prostu wstawala wczesniej,aby sie ogarnac nim wstalam..jak sie chce to mozna wszystko,wazna jest dobra organizacja czasu.

opinie ludzi !ja tez mam dlugie wlosy,chodze w mini,bo mam szczuple nogi i olewam glupie spojrzenia.Moja matka zawsze byla elegancka,garsonka,makijaz,szpilki i nijak sie to nie przekladalo na jej role matki.po prostu wstawala wczesniej,aby sie ogarnac nim wstalam..jak sie chce to mozna wszystko,wazna jest dobra organizacja czasu.

sorki za dubel

Gość A ja jeżdżę
najnowszym modelem Chevroleta, nosze tylko oryginalne ciuchy i nie robie zakupów w biedronce. Czyję się atrakcyjna bo jak idę przez miasto to wszyscy faceci się na mnie ślinią ? Odbija mi ? Boże, rozpierdalają mnie takie posty :o

Gość nie scinaj!
a znasz powiedzenie jesli wejdziesz miedzy wrony... Po prostu te zaniedbane chca cie sprowadzic do swojego poziomu,bo jestes atrakcyjna i wyczuwaja konkurencje.prawo natury

Gość ale krecisz kobietkoo
..jak dwudziestolatki (tyle mam lat), """"....... hHAHAA i masz 4 letnią corkę dwudziestolatko?? a to dlaczego w innym topiku podajesz ze masz 27 lat krętaczu trolowy??? :D Tu jest link to co pisalas o swoim wieku :D : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5061696&start=0

Gość powinnas byc dumna
ze ladnie wygladasz, ja mam bliznieta, a jestem bardzo ladna i zgrabna, ladnie sie ubieram i tez czasem jak ide na spacer czy do centrum handlowego to inne matki jakos dziwnie patrza, ale to jest poprostu zazdrosc, bo jak ktos ma jendo dziecko i jest zaniedbany, ma nadwage i widzi ladna zgrabna, swietnie ubrana mloda mamae to juz o zgrozo skad ona sie urwala, tak jest bo kobiety potrafia byc paskudne, ciagle tylko narzekaja ze nie maja czasu, ze dzieckiem sie zajmuja, ja zajmuje sie 2, pracuje, koncz studia i jakos daje rade dobrze wygladac

Gość i juz masz 4 letnie dziekco??
no pieknie,, dwudziestolatka i ma 4 letnie dziecko,pogratulowac tylko amorow w wieku 15 lat :o wtedy tez fajnie musialas wygladac ,

ludzie, napsialam ze mam 20 lat ogolnie, bo uwazam ze wszystkie dwudziestolatki (21,22,23,24,25,26,27,28,29) ubieraja sie w podobnym stylu. Ja mam 27.

co ciekawe jak ktos chce sie przyczepic do czegos to znajdzie byle co aby tylko sie przyczepic. Skad sie tacy biora... :/

Gość moze i ci przejdzie
Wyglad to w sumie jest bez znaczenia. Gorsza ta pustka w glowie :O Tego tobie i dziecku mozna wspolczuc :O

ana.84 to tylko sie ciesz ze dobrze wyglądasz i nie zajmuje Ci to godzin przed lustrem jak starym pudernicom ;). A inne... no cóz widocznie Ci zazdroszcza. Ja zawsze straam sie dbac o siebie tak samo przed ciązą, w czasie ciazy i po niej. Fakt jest teraz troche mniej czasu ale bez przesady jakos da sie to pogodzic. Pracuje zawodowo wiec musze jakos wyglądac. Obowiązkowo co 2 tygodnie paznokcie u kosmetyczki bo nienawidze robi ich sama i przy okazji robie regulacje brwi. Co 6 tyg fryzjer i farba. Wiec to wszytko nie zjamuje zbyt duzo czasu raz na jakis czas a wyjscie z domu tez dobrze robi - ja to traktuje jako forma odstresowania. W domu 2 razy w tygodniu peeling i maseczka na twarz i 2-3 razy w tygodniu maseczka na noc na wlosy. Juz mam taka wprawe ze makijaz i wlosy zajmuja mi rano 15 minut ( tez mam dlugie, proste wlosy wiec po tym ja wyschnął tylko przeciagam prostownica i gotowe). Takze ciesz sie dobrym wyglądem i niech zazdroszczą a co ;) skoro jest czego.

Gość Wrzuc na luz
Jak bylam z corka w szpitalu, to pielegniarki mowily do mnie- O jaka mloda mamusia. A ja ze nie taka mloda hahah- 27 lat. Niewierzyly mi, a ja bylam dumna ze mlodo wygladam. Raz tesciowa mi zwrocila uwage ze nie powinnam juz sie TAK ubierac bo jestem MATKA. Na to ja- A co mam w garsonkach latac?? Uwielbiam dzins, adidaski i t-shirty. Od swieta walne makijarz, fajna bluzeczke i obcasy. Ale to tez do dzinsow. Grunt to sie dobrze czuc. W domu latam w szerokich dresach, babcinych kapciach i wiecznie brudnej bluzce. Ale pewnie to sie zmieni jak dziecko podrosnie i nie bedzie wszystkiego brudzic jedzeniem :)

To, że jesteśmy mamami nie oznacza przeciez, że musimy zmieniać swój styl i postarzać się tylko dlatego, że tego oczekiwałyby jakieś właśnie takie postarzałe, zaniedbane, zmęczone mamy, prawda? Babki patrzyły na Ciebie podejrzliwym wzrokiem, bo pewnie Ci zazdrościły. Jesteś jeszcze młoda i ubieraj się jak do tej pory, w końcu dziecko to nie koniec naszego życia :)

Gość argumenty rodem z przedszkola
"one ci zazdroszcza" :O

Mysle, ze te matki patrzyly na Ciebie z politowaniem zwlaszcza jak sie odezwalas :D Obstawaim bardzo maly rozumek pod ta superfryzura robiona w 30min... bo jak ktos zaklada tego typu topik to chyba rozumem nie grzeszy :P :D