Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadżetta

Nareszcie kończy się najgorszy rok mojego życia. Kto ma podobnie?

Polecane posty

Gość gadżetta

Nie mogę doczekać się 2012. szampan już czeka.

Gość Alone Winter
ja ...

Gość Alone Winter
ojciec mnie zgwałcił

gadżetta Nie mogę doczekać się 2012. szampan już czeka. otwórz dzisiaj i pij, po co czekać? można nie dożyć

Gość mam tego dość!
ja takze to byl najgorszy rok w koim zyciu -latanie po sądach , awantury i klotnie z narzeczonym, mase zlych ludzi spotkalam i poprostu strasznie sie ciesze ze juz koniec tego roku:)

Gość dajciemispokojzhasłem
Dla mnie to tez był najgorszy rok w życiu, cięzko bedzie go przebic

Gość keylinetaa26
A dla mnie był to jeden z najlepszych "roków" w moim życiu. Momentami byłam naprawę szczęśliwa:) Głowa do góry

Ale w sumie ..hmm zawsze może być gorzej:-( więc nie ma co narzekać! Było minęło..

Gość Rok 2012
Ale czas tak naprawdę nie ma granic. :) To nasz umysł tworzy pojęcia typu dzień, noc, miesiąc, rok itd. :) Kompletnie nic się nie zmieni w roku 2012, możecie się tylko sami zmienić. :) jest to jedyna zmiana, jaka się dokona, o ile bardzo, BARDZO się postaracie. :) Myślicie, że to jakaś magia? Wybija północ, szampan, i hop! nowy, lepszy rok? :) W życiu nie ma magii. Przed nami kolejny rok znoju, wysiłku, łez i prób zmieniania samych siebie - bo na nic innego nie mamy wpływu. Przed nami kolejny rok ciężkiej pracy. I tak już będzie zawsze...

Gość onliu
mój też najgorszy. Często kłóciłam się z chłopakiem. Były awantury. Czasami omalo nie zerwaliśmy. W tym roku miałam okropnego pecha. Ciągle się denerwuje. Nie umiem ochłonąć. Może ten nowy rok będzie lepszy, szczęśliwszy. Bo jak narazie po woli idę na prosto

Myślę jednak, że umarł mi ktoś w roku 2011, to w 2012 to się nie zdarzy. Więc będzie tylko lepiej

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak dla mnie ten rok był bardzo fajny . ale to indywidualna sprawa raczej

a i dla mnie to ,ze jest ,, nowy rok" nie ma za bardzo przełomowego znaczenia. przełomy następowały w moim zyciu w roznych okresach w ciagu roku wiec bez sensu.

Nie mogę doczekać się tej chwili, kiedy o północy zacznie się 2012!!!! Mam plany, będzie tylko lepiej.

mój też najgorszy. Straciłam pracę, Moją Miłość ( na szczęście na chwilę ale pamięć o kryzysie pozostanie), przytyłam 13 kilo, ogólnie tragedia :PP Ale wiem, że 2012 będzie lepszy- nowa praca od stycznia na pewniaka, Miłość się opamiętała i robimy ślub, jestem na diecie :classic_cool:

Czarna gorzka gratuluję. Te sprawy, które ja kontroluję też jakoś biegną. Gorzej z tym, nz co nie mam wpływu.

choc tez czesto patrze na to ,ze w tym roku wydarzyło się to ,a w tym tamto :) ze w jednym np poznalam tego , faceta , w innym tamtego ,ze stracilam dziewictwo w tym ,albo w tym ,ze jakis przelom w moim zyciu nastapił ,ze cos osiagnelam ,ze poszlam lub skonczyłam studia itd

* pelnym

Mam drugi zły rok. Jestem pewna że będzie lepiej. Choroba mnie dopadła- tablety do końca życia. Coraz gorzej w pracy. Wielki, pierwszy kryzys w małżeństwie.

ja też uwielbiam ;)

Gość ja też ciesze sie z nowego
stary mnie skrzywdzil:(