Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssaka

MAcie pomysł jak dorobić sobie szybko 100zł?

Polecane posty

Gość ssssssssssssaka

I bez żadnych idiotyzmów typu dać d*py ;/ Po prostu skończyły mi się fundusze już kij że świąteczne, bo na święta mnie nie stać, ale w sumie na cokolwiek. Do 4 stycznia nie mam NIC. Mam 6.84zł na koncie, a tego nawet nie wypłacę... Niestety, pechowo, kicia mi zachorowała i "zeżarło" prawie 390zł. A do piątku muszę wykupić leki dla siebie... Pytałam już po znajomych ale nikt nie ma mi jak pożyczyć, bo też studenci - to ja byłam ta dobrze zarabiająca ;/ Myślałam o sprzedaniu czegoś na allegro, ale mam tylko książki (i to nie wybitne) albo ubrania - ani jedno a ni drugie nie schodziło przez 2 miesiące, wieć nie sądzę, aby się sprzedało teraz :(

Gość dfgsddsdf34
No to teraz masz kociaro co chciałaś :P Było koto po weterynarzach nie wozić, samby wyzdrowiał koty przecież szybko zdrowieją same, to nie wolałaś go zawieść a teraz będziesz wpierdalać tynk :P Może wytresuj kota żeby ze śmietników jakieś żarcie do domu Ci przynosił.

Gość ssssssssssssaka
Ktoś pełnoletni jest na sali?

Gość vxvxvx
mozesz zrobić loda za 100 zł .

Gość dfgsddsdf34
Gówniaro jesteś młodsza ode mnie, więc sobie za dużo nie pozwalaj!

Gość Oj, na Allegro zaczyna sie tzw
martwy okres :( ja sprzedalam kupe rzeczy na Allegro, ale od listopada i to byla bizuteria. Ksiazki slabo ida. Jak Cie tu zjada to sie nie przejmuj, ja tez nie mialam co jesc i wrzucilam na Kafeterie zdjecia przedmiotow na sprzedaz, zaczeli marudzic, ze brzydkie itd., a w sumie wszystko sprzedalam drozej... Nie wiem gdzie mieszkasz, zrob jakies kartki, ze umyjesz okna

Gość ssssssssssssaka
Dobra, zrozumiałam aluzję, tutaj tylko siedzą osoby z problemami umysłowymi, a nie jest to "forum dla kobiet". Więc już nie piszę...

Gość dfgsddsdf34
sssssssssssaka Dobra, zrozumiałam aluzję, tutaj tylko siedzą osoby z problemami umysłowymi, a nie jest to "forum dla kobiet". Więc już nie piszę... Czyli trafiłaś idealnie :P

Gość poznanski kwiat polny
ech ech szkoda z tym kotem ;/ a rodzina?

offerma podobno poszles jesc obiad :D hahha Autorko idz do ksiedza,na pewno wykupi ci leki. Powiedz ze akurat w tym mies masz trudniejsza sytuacje niz zwykle. A jak nie to bez lekow wytrzymasz A na obiady mozesz chodzic do rodziny

Gość jwonaka
Najważniejsze, że kotek wyzdrowiał :) Może gdzieś na sprzedawaniu ajerwerków, umyciu okien, ja chodzę na promocję , za 2 promocje masz stówę, albo gdzieś na rozdawaniu ulotek