Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkkkkkkkkkka

mrozenie karpia....czy solić

Polecane posty

Gość inkkkkkkkkkka

Witajcie:) Prosze o informacje jak zamrozić karpia:) na wigilię idziemy do rodziny,moje karpie pływają w wannie,chce je usmażyc w drugi dzień świąt.Dzisiaj meżulek pozbawi je życia:) Czy przed mrozeniem mam je posolic>

Gość rachunek sumienia
a potem pewnie z mezulkiem bara bara

Gość inkkkkkkkkkka
czy z karpiami przed soleniem można się wykąpać ?

Gość dfgsddsdf34
A nie lepiej wypuścić karpie do kibla żeby oddać im wolność żeby trafiły z powrotem do jakiegoś stawu, bądź ludzka i ich nie zabijaj!

Gość morderczyni :((6r65
sadystka je*ana :9 a gdyby to tonie ktos odciął łeb? :( one sa takie biedne i beda ciepriec i plakac w duchu :( nirdne zwierzatka :( jestes okrutna, bedzie im leciała krew, beda sie rzucac i blagac o litosc :((( biedactwa :(

Gość lillypop
a logiki trochę? czym się posypuje lód i śnieg na ulicy?

Gość joaśka23
Zamróź bez solenia, posolisz po rozmrożeniu... moja mama tak przynajmniej robi i okłada krążkami cebuli ale po rozmrożeniu.

Gość inkkkkkkkkkkka
dzięki za odpowiedzi:) Na szczeście ja nie nie zabijam karpi .Też mi żal jak je widze ale takie zycie.Lew też by mnie zezarł:) gdyby mnie spotkał głodny:) Wole nie myśleć co jem:) Rez tak myślełam że chyba się nie soli bo generalnie zasolone mogą się nie zamrozić bo w koncu sól:) Pozdrawiam i życze wszystkim wesołych świąt :)

Gość inkkkkkkkkkka
to jednak je posole i ciekawi mnie :D czy karpie sa żenskie czy męskie :D ??? sproboje pomasturbować je przed smiercią !!! Jezu jestem taaakak podekscytowana :0

Gość Oczywiście że
absolutnie nie można solć przed zamrożeniem.Również nie powinno się myć.Solisz i myjesz po rozmrożeniu.

Gość gość
Nie powinno się mrozic ryb bo mięso traci swoje własciwości... Najlepiej po prostu na swieżo usmazyć i zostawić w lodówce.