Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VILOTKA MASSSSSS

Moja mama pije i urzadza sobie pokazówy na skype z obcymi facetami

Polecane posty

Gość VILOTKA MASSSSSS

To nie jest prowo. Mama się rozwiodła 4 lata temu i od tej pory co chwilę przyprowadza do domu obcych facetów i sypia znimi. Czasami jedzie na kilka dni i ja musze sie opiekować siostrą. Raz przywiosłza faceta, co w nocy przyszedł do mojego pokoju jak ona spala i zaczął mnie macać, zaczęłam krzyczeć i mój brat przybiegł, kazał mu spierdalać. Jak rano jej o tym powiedzielismy to zwyzywał mnie od kurw. Ostatnio zauważyłam, że wchodzi na skype i pokazuje piersi obcym facetom na showuapie. Wstyd mi za nia.

Gość dkhgjldfhgdljhgdjlg
dawaj login skype twojej mamusi:D:D:D

Gość VILOTKA MASSSSSS
jak mam sie uczyć jak albo wrzaski w domu siostry albo libacje matki z facetami albo jej koleżankami :o

Gość VILOTKA MASSSSSS
tata sie od nas odciał, nie utrzymuje kontaktu, ma nową rodzinę. Moja babcia mieszka daleko i jak jej to mówię to rozmawia z mamą ale mama potem strasznie się drze na mnie raz mnie uderzyła w twarz.

Gość Życie jest okrutne dla Ciebie
Ile masz lat? Musisz jakoś sobie z tym poradzić, ciężko podpowiedzieć coś . . .

musisz coś z tym zrobić..z kimś porozmawiać..szczególnie o tym,że mama nie umie się pozbierać i nie umie się wami właściwie zaopiekować........może z nauczycielką?.......to ważne...co zrobisz jeśli, ,którejś z was coś się stanie?........

Gość VILOTKA MASSSSSS
raz uciekłam z domu to wezwała na mne policję. Musiałam uciekać przez park i o mało sie w stawie nie utopiłam bo po ciemku nie widziałam i wpadłam w taki staw co jest za parkiem. Jak przyszłam mokra to mi kazała się wynosic z domu, ale ten facet co wtedy z nią był kazał się jej uspokoić. Czasem Ci faceci są normalni a czasem to ochleje i chamy

Gość VILOTKA MASSSSSS
moja siostra ma 10 lat i się mnie pytała ostatnio czy ona też musi mieć tyle facetów co mama jak dorośnie.

Gość VILOTKA MASSSSSS
mam 16 lat mój brat 17

Gość dno i wodorosty,
podejrzanie Trudnymi Sprawami zalatuje 🖐️

Gość VILOTKA MASSSSSS
tak jasne trudnymi sprawami :o ja się tymniie przejmuje ale szkoda mi siostry, mama czasami do niej tak przeklina że głowa mała

Gość VILOTKA MASSSSSS
a mój koń poczuł siana woń :classic_cool:

Gość Życie jest okrutne dla Ciebie
Ciężko, musisz pogadać z bratem bo jeżeli oni mają siedzieć u was w domu to dobrze by było żebyś z siostra w jednym pokoju siedziała, a brat musi czekać w pogotowiu. Przepraszam ze tak dosłownie powiedziałem ale brat MUSI na was uważać to znaczy na ciebie i na siostrę. . .

Gość VILOTKA MASSSSSS
on własnie uważa na nas, nigdy nie wychodzi do kolegów jak faceci przychodzą, nieraz kłóci się z zmatka i mówi, że gdyby nie my już dawno by się wyniósł z tego domu. Raz matka mu nożem groziła aż a moja młodsza siostra to widziała:o