Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mecenasowa

Nie wiem jaki kolor włosów wybrać. Pomocy.

Polecane posty

Gość inug
zdecydowanie pierwszy, co to w ogole za kolor? :)

Gość ona_19_
Mi najbardziej podoba sie ten 3 kolor

Gość mecenasowa
Chciałabym ten pierwszy, ale boję się, że wyjdzie mi czerwony. Ten na zdjęciu jest taki ognisty rudy, bardzo ładny.

Gość sdfghjkl
trzeci

Gość czywieszzeeu
Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz? Nie do końca! - czy wiesz że w Polsce drastycznie przybywa singli. - czy wiesz jaką toksyczna rybę jedzą japończycy? - czy wiesz jaki jest seksualny rekord świata i ilu mężczyzn w ciągu jednego dnia zaspokoiła jedna kobieta? - czy wiesz ile lat miała najmłodsza matka? - czy wiesz że fort boyard nigdy nie odniósł powierzonego mu celu? Te i masa innych ciekawostek czeka na ciebie. Wejdz i przekonaj sie jak dużo nie wiesz. Zabłysnij w towarzystwie. Zajrzyj koniecznie. www. CzyWieszZe. eu

Gość mecenasowa
Miałam farbowane kiedyś na rubin i wyszedł mi taki czerwonawy, a potem po kilku myciach stał się bordowo-brązowy. Następnie pofarbowałam na miedziany, ale tez wyszedł czerwonawy. Korci mnie taki ciemny brąz. Kiedyś miałam i ładnie to kontrastwało z moją cerą i ciemnymi brwiami.

Gość mecenasowa
Ale z kolei wiem, że rudy łądnie podkresla zielone oczy i pasuje do jasnej cery. Nie zdecyduje się chyba

Gość jesli masz zimny odcien cery
to w tych pierwszych nie bedziesz wygladac dobrze.Wiem,bo kiedys sama taki mialam (chyba cala palete mozliwych czerwieni) i mimo tego,ze kolor sam w sobie jest piekny,efektowny i zwraca uwage,do cery typowej Polki malo pasuje i sprawia,ze cera wydaje sie niezdrowo zarozowiona albo szarawa.Czerwien nosilam na wlosach kilka dlugich lat i wtedy mi sie to podobalo.Z perspektywy czasu,zwlaszcza,kiedy patrze na zdjecia coz...widze,ze to nie byl dobry pomysl,bo moja cera przy czerwieniach wygladala wlasnie tak niezdrowo rozowo ;)

Mam idetyczny wygląd jaki ty, tj. zielone oczy, jasna cera i rudy mi pasował. Nawet ostatnio korciło mnie, żeby do niego wrócić. Mega, mega korciło. Korci nadal :P

Gość mecenasowa
Na prawdę nie wiem :( Dziś już byłam zdecydowana na ciemny brąz, ale jak zobaczyłam zdjęcia pięknej ognistej rudości to mi sie przestawiło. Taki ciepły brąz też mnie korci, taki jaki podałam w 2 linku