Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srali muchy będzie wiosna

Moi drodzy - o co chodzi zajetemu byłemu, który do mnie wypisuje?

Polecane posty

Oboje jesteśmy w związkach, wypisuje często do mnie i mnie podrywa. Zresztą wyznał, że dalej go podniecam jawnie. Bez ukrytych podtekstów. Najgorsze jest to, że i ja mam na niego ochotę, hamuje nas to, że oboje jesteśmy w miarę etyczni i on ją chyba kocha. Czy to takie naganne jakbyśmy poszli na całość? Go zawsze ciągnęło do mnie, choć z początku nie dostrzegałam tego bo jak proponował spacery to zachowywał się poprawnie, jak wobec koleżanki. Jednak, jak ułożyłam to sobie w całość, w mojej głowie zaświeciło się pytanie - czy to nie jest dziwne, że były facet dąży do kontaktu? chęć na numerek czy po prostu zwykłe koleżeństwo?

Mam nadzieję, że ktoś jeszcze siedzi tu o tej porze:) jakiś nocny marek

powiem nieskromnie, że kręci mnie jego zainteresowanie

Facet leci na ciebie to jest fakt. On ma dziewczyne i to tez jest fakt. Masz prawo robic co chcesz robic w zyciu, masz takie a nie inne podejscie do swiata i to jest fakt. Masz pewne zasady i to jest fakt. Zrobisz to, co ci pasuje, i to tez jest fakt. Na nic sie zdadza rady innych.

chyba nie będę umiała mu odmówić

Gość gravvvvit
skoro ma laske to daj mu spokoj.Znajdz innego.

Gość Gwiazda prawde Ci powie
ja w takiej sytuacji jak Ty bylam... i poszlam na calosc... nie zaluje... bylo cudownie jak kiedys ale niestety licz sie z tym ze moze dojsc do tego ze obydwoje postanowicie wrocic do siebie... od tamtej pory rozstalismy sie ze swoimi patnerami i jestesmy ze soba szczesliwi do dzisiejszego dnia a to juz 6 lat

Gość psyhcolog dyplomowany0
ma ochotę na numerek, bez zobowiązań.

Gość psyhcolog dyplomowany
ma ochotę na numerek, bez zobowiązań. podniecasz go. nie kocha cię, tylko pożąda. only sex. grzeszny sex, bo on jest sparowany. ty wybierasz...

Gość ojojojojojejaaaa
"czy to nie jest dziwne, że były facet dąży do kontaktu? chęć na numerek czy po prostu zwykłe koleżeństwo?" chce cie bzyknac

Gość lambablador
"grzeszny sex, bo on jest sparowany." no ni nie moge na sama myśl mi sie nie dobrze robi i az mi gula skacze :/ moj były był tak brzydki z to głowa mała a teraz nie jest lepiej i na sama myśl ze miała bym do niego pojsc i sie z nim bzyknąc niedobrze mi sie robi :O sorry nie rozumiem o co wam chodzi z tym z stare sprawdzone? oO z zadnym starym sprawdzonym sie nie bzykałam drugi raz po przerwie bedac juz jego była :/ to nie normalne i chore :o

Gość nnuureqq
a to nie jestes ty od tej co tu wklejala rozmowy swojegp faceta z jego byłą? jesteś z hajnówki?

nie jestem z hajnówki:D nawet nie wiem gdzie to jest

macie rację, nie będę ostatnią świnią