Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachunek bez sensu

PYTANIE O PREZENT DLA MEZA - KUPIC CZY NIE?

Polecane posty

Gość rachunek bez sensu

Kurcze, jestem w kropce, bo nie wiem czy rzucic sie jeszcze na prezent dla meza za 100 zl czy nie. Kase niby bym na to miala, ale staram sie odkladac pieniadze, bo mam w nastepnym roku bardzo duzo wydatkow. Niby to 100 to nic z tym, bo mnie czeka (wydatki rzedu 3000-4000 zl), ale z drugiej strony musze oszczedzac - i tak juz odkladam z mojej pensji ile sie da...Obiecalismy sobie, ze w tym roku nie kupujemy sobie NIC,bo urzadzalismy mieszkanie i mnostwo kasy na to poszlo, wiec niby to mieszkanie to nasz wspolny prezent. Ale wiem, ze on cos kombinuje i pewno cos mi da. Juz mam dla niego jeden prezent, tez za 100 zl, ale ostatnio widzialam inna rzecz, o ktora bardzo by mu sie przydala i spodobala. I mam wyrzuty sumienia, ze nie kupie mezowi czegos fajnego, bo musze oszczedzac:( Kurde, wezcie doradzcie, trzymac sie zdrowego rozsadku i oszczedzac, czy martwic sie pozniej i kupic ten prezent? :)

Gość rachunek bez sensu
nikt nic nie powie?:( jejku, wiem ze by sie z tego dodatkowego ucieszyl, ale z drugiej strony musze oszczedzac...:O

Gość Don Oskaro
KOTKU, a co chcesz kupić mężowi ??

Gość prawie_narzeczony
kazda kobieta ma juz prezent dla faceta i nie musi kupowac - tym prezentem jest jej pipka

Gość rachunek bez sensu
czyli jednak zdrowy rozsadek? boje sie tylko, ze bede miala wyrzuty sumienia, bo chce mu sprawic radosc:( nastepna okazja bedzie dopiero za 10 miesiecy, jak bedzie mial urodziny...hm hm

Gość rachunek bez sensu
napisze jeszcze ktos swoja opinie?

Gość pitulinka
ja tam bym kupila - 100,- to nie takie duze pieniadze znowu.

Gość rachunek bez sensu
piszcie, piszcie - im wiecej opinii tym lepiej!

Gość rachunek bez sensu
hop hop hop!

Gość Ale co to za prezent? bo chyba
od tego uzależniona będzie opinia forumowiczów:)

Gość rachunek bez sensu
nie chodzi o to co to bezdie, tylko o pieniadze - czy wydac je i martwic sie potem z czego pozaplacam te rachunki w nastepnym roku, czy lepiej nie wydac, odlozyc i grzecznie zbierac :)

Gość rachunek bez sensu
nikt wiecej nie napisze:( na glupich tematach piszecie, a jak ja sie ladnie pytam to guzik:(

Zależy jakie macie układy. Ustaliliście, ze nie kupujecie prezentów to ja bym się tego trzymała. Tez nie kupujemy z mężem, bo wyjeżdżamy zaraz po Świętach w góry i to jest nasz prezent. tak ustalilismy i na pewno nikomu nie będzie smutno, że pod choinką będzie pusto. co chcesz kupić?? dobrze zrozumialam ze masz już cos za 100?? myslę ze to na pewno wystarczy

Gość rachunek bez sensu
Tak, mimo ustalen juz mam jeden prezent za 100zl - bo wiem, ze on tez cos jednak kupil I chodzi mi o ten drugi, ktory na pewno by mu sie spodobal...:(

Gość rachunek bez sensu
Tak, mimo ustalen juz mam jeden prezent za 100zl - bo wiem, ze on tez cos jednak kupil I chodzi mi o ten drugi, ktory na pewno by mu sie spodobal...:(