Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorbini

Prezent na Gwiazdke dla przyszlej teściowej

Polecane posty

Witam. Jestem z chłopakiem od kilku miesiecy, od miesiaca mieszkamy razem 100 km od naszej miejscowosci, w ktorej mamy domy rodzinne. To powazny zwiazek i te swieta beda pierwszymi z jego rodziną.. Przyjezdzamy do swoich domow rodzinnych i wowczas kazde spi u siebie ale jestem zaproszona przez jego mame na jakies ciasto, kawe, generalnie mam przyjsc w swieta-tak mowila mojemu chlopakowi. Zastanawiam sie czy powinnam cos jej podarować?? Mysle ze ona moze cos dla mnie miec i bylabym bardzo zaklopotana gdybym nic dla niej nie miala. Myslalam ze moze jakies czekoladki jej kupie?? Pomózcie!!;-) Z drugiej strony jest jeszcze tata mojego chopaka i zastanawia mnie czy i jemu powinnam cos kupic? Z gory mowie ze mam maly budzet i nie stac mnie na drogie prezenty ale jakis drobiazg czemu nie.. Myslalam ze po prostu podaruje im czekoladki i juz-hmm..?? Mój chłopak raczej tez przyjdzie do mnie w swieta ale z tego co mi wiadomo nie ma nic dla mojego taty (tata mieszka z moja macocha).. wiec nie wiem co zrobic, nie chce niezrecznych sytuacji.. Pomozcie;)

Gość rachunek bez sensu
kup te czekoladki:) z pustymi rekoma nie wypada przyjsc... albo sama upiecz jakies ciasteczka, zapakuj w ozdobna puszke i wsio:D

Gość sdasdads
kup jej fotel teściowej - taki kaktus

Gość ołlalalala
po pierwsze- jesteś z gościem parę miesięcy i już mówisz o przyszłej teściowej? :D dziewczyno, na razie to nie jest żaden poważny związek. Nie wyobrażam sobie po pierwsze, żeby nie spędzac świąt, wigilii z rodziną ukochanego, po 2 to normalne, że jak do kogoś idziesz to kupujesz upominek!!!

Tak, koniecznie powinnas cos kupic zarowno mamie jak i tacie swego chlopaka. Co do Twojego chlopaka, jesli on nie ma prezentu, bedzie niezreczna sytuacja. Powiedz mu, zeby kupil jakis drobiazg skoro sam na to nie wpadl. Po kilku miesiacach juz slub planujesz???

Do Calluna79: Nie powiedziałam że planuje ślub!!! Napisalam "przyszla teściowa" zeby nie pisać długiego "mama mojego faceta"-nie łap mnie za słówka! Do ołlalalala-to JEST powazny związek i skoro mnie nie znasz, Nas, to proszę nie wydawaj opini a najlepiej nie pisz wcalE. Ludzie-ja prosze o porady na temat prezentu a nie jakiegos osądzania!!

Gość hejeheeej aj sejw de łorld
sorbini- jesteś śmieszna :) poważny związek jest wtedy, gdy spędzacie święta razem a nie każdy jedzie nocować u siebie, nie ma głupich przemyśleń, czy kupić prezent czy nie i gdy razem się mieszka. z tego co piszesz to jesteście na etapie "chodzenia" :) pozdrawiam!

Nie jestesmy na etapie "chodzenia"! To Ty jestes smieszna;-) I jedziewmy razem na swieta ale po prostu nie ma miejsca zeby spac w Naszych domach rodzinnych-i on spi na jednoosobowym lozku i ja bo NaSZE rodziny maja male mieszkania! Mowilam ze chce porad a nie chce osądzania wiec prosze tu nie pisac z takim zamiarem!