Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAZULEQ

FATALNE ZAUROCZENIE MOJEGO FACETA Z DZIEWCZYNĄ Z NASZEJ KLASY

Polecane posty

Gość ZAZULEQ

Chodził z nią do podstawówki, podobno kochała się w niej cała męska część klasy. wiem że przez jakiś czas ,,chodzili ze sobą". Ona mieszka w Niemczech, ma dorosłego syna i jest po rozwodzie.Odnaleźli się po 20 latach na NK. To trwa ponad pół roku. Ciągłe smsy, telefony, gadu gadu. Mąż tłumaczy, że to tylko koleżanka, że lubi sobie z nią pogadać i popisac na GG, że oni tylko rozmawiają i wsponinaja dawnych kolegów i stare lata. ALe boje się że mąż jest nią zauroczony. Kiedy mu wypomniałam te smsy i telefony odparł, że przrecież nic złego nie robi, nie zdradza bo ona jest w Niemczech a on tu. I co z tego???Ona ma tu ojca, matka, siostrę, przyjeżdza czasem do rodziny. Poza tym ostatnio napisał do niej ,,Kotku martwię się bardzo twoimi chorym gardełkiem!!! Czy tak facet pisze do koleżanki???? Ale MM tego nie rozumie nie chce z nią skonczyć a mnie to coraz bardziej denerwuje i martwi Czy sa powody do niepokoju czy to tylko maja wyimaginowana fantazja ( jak powiedział mi ostatnio MM)

Gość Ale szpiedzy:D
Fatalne zauroczenie...-ten początek już wywołuje uśmiech na mej twarzy:D!

Gość xdsasd
nie przesadzaj kazdy chce kogoś mieć kogoś do łózka

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
już cię zdadza, kotku piszac czy ty mozesz mowic kotku do kolegów? jesli ak to ok, nie badz tak głupio naiwna, przeciez to nie moja, reka, gdy do niej pisze, to nie moja głowa gdy mysle o niej, BO DO NIEJ PISZĘ, OD CHCENIA DO DZIAŁANIA krótka droga

Gość ciastkoooooooooooooooooooooooo
yyyy no ja bym jednak przemyślała to i zaczęła się bać jeśli zaczyna gadać do Niej kotku.......a zmieniły się Wasze relacje? inaczej się zachowuje co do Ciebie? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5064241 proszę o pomoc!!!!!!!!!!:(

Gość do ZAULEQ
Ehh ta nasza klasa,moja historia jest identyczna,znalezlismy sie z Nim po ponad 20 latach,tzn.to on mnie znalazl i podobno szukal od dluzszego czasu. Milosc nastoletnia,wspolne podworko od dziecka,zawsze wszedzie razem,pozniej nasze drogi sie rozeszly i tu nagle bum! Zaczelo sie niewinnie od pisania na Nk,pozniej prywatny mail,skype,nastepnie telefony,codziennie do mnie dzwonil,gdy tylko mial chwile...jest zonaty. Wszystko powrocilo. Postanowilismy sie spotkac,w ciagu roku byly dwa spotkania,mieszkamy bardzo daleko od siebie,wiec nie mielismy mozliwosci spotykania sie czesciej. Codzienne smsy i wyznania milosne,pytania "co by bylo gdyby..","dlaczego?" "chce byc z toba" itd. W jednej chwili jego dotychczasowe zycie przestalo byc wazne,chcial byc ze mna,kiedy zaczal mowic o rozwodzie,musialam to skonczyc,mimo,ze mi na nim okropnie zalezy i jest bardzo waznym czlowiekiem w moim zyciu. To tak w skrocie,masz bardzo duze powody do niepokoju,jezeli nie chcesz stracic meza to on musi to jak najszybciej zakonczyc.

zgadzam isęz koleżanką powyżej...ujęła wszystko co chciałam ja napisać;) i to jeszcze na swoim przykladize więc mas zo co się martwić nie bądź naiwna bo to nei jet normalne zeby facet tlyle pisal tylko z klezanką.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5064241 proszę o pomoc...

Gość do ZAULEQ
Poczytaj troche w internecie,wystarczy ze wpiszesz "nasza klasa rozwod",masakra ile ludzi namieszalo sobie w zyciu... np: Nasza- klasa i rozwód 15 grudnia 2009 Autor: Paulina Gadomska Wyświetleń: 1855 Popularność: Tak popularny portal społecznościowy, ma również swoje wady. Nie tylko odnawia stare znajomości, umożliwia zdobycie nowych, ale i pomaga stworzyć idealne warunki, do tego by ułożyć własny scenariusz bajki. Pomijając fakt, że ludzie mogą zakładać fałszywe konta i podawać się za kogoś innego, a także śledzić czy szpiegować upatrzoną osobę, nasza- klasa niesie za sobą także duże prawdopodobieństwo, że stare uczucie zacznie być tak samo gorące, jak 20 lat temu albo spotkamy po prostu jakąś Hanię, która mieszkała na tym samym podwórku, co my w dzieciństwie, i mimo ze nigdy się do niej nie odzywaliśmy, dojdziemy do wniosku, ze to bardzo atrakcyjna kobieta i chętnie, teraz po tylu latach, zaprzyjaźnilibyśmy się z nią. Internet do zawsze, wszystkim kontaktom damsko- męskim, nadawał magiczną otoczkę. Jesteśmy odważni, zmysłowi, bardziej otwarci, w momencie, gdy Michał siedzi po drugiej stronie kabla i nie widzi, że mamy tłuste włosy. Nie musimy się denerwować tym, ze coś nie tak „chlapniemy, bo mamy sporo czasu żeby się zastanowić. Poza tym, możemy opowiedzieć, co tylko chcemy- że mamy męża i dzieci lub jesteśmy samotni, i tylko na niego czekałyśmy. Wszystkie nasze słodkie teksty, przesyłanie zdjęć, dowcipów i inne zagrywki, powodują ciągłe napięcie, przyjemne zdenerwowanie i dreszcze na plecach. To nie to samo, co „Kocham Cię do żony siedzącej przed telewizorem w wyciągniętym dresie. To jest codzienność, a "nasza-klasa" to magiczna krainy flirtu i zdrady. Dalej zaczynają się bardziej otwarte propozycje, aluzje czy momenty „cyberseksu. Po takich czułościach, nie możemy doczekać się spotkania, bo wszyscy wiedzą, co się święci, a jedna noc z byłą dziewczyną, to przecież nie zdrada. Rozwód gotowy! Gdy wpiszemy w wyszukiwarkę: „nasza-klasa i odnajdziemy pierwsze- lepsze forum, zobaczymy, że zdrada i rozstanie to najgłośniejsze tematy związane z tym portalem. Każdy, kto zaangażował się w wyszukiwanie znajomych, czuje dreszczyk podniecenia odszukując swoją dawną miłość. Kontakt z nią może okazać się tragiczny w skutkach Pozdrawiam i zycze aby Was to nie spotkalo

laska już jest wyschizowana:p

Gość do ZAULEQ
ciastkooooo,no nie pisze jej tego przeciez,zeby ja straszyc to wszystko to niestety prawda:(