Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

smutnamama@onet.pl

Gość duiop
jak chcecie pomóc wyślijcie jedzenie niech autorka napisze tu co jej potrzeba do jedzenia niech listę zrobi ,każdy może wysłać coś niedrogiego i się uzbiera

duiop nie ma sprawy mozna przyjechać i mi przywież będę bardzo wdzięczna

Gość szukam kogoś fomu mogłabym
coś ci sie pomyliło, to ja zaproponowałam paczkę a ta kobieta przelew na konto i to ona pierwsza poprosiła o numer konta. Autorko szkoda, ze nie odezwałaś się wczesniej zrobiłabym fajną paczkę, wrzuciłabym domowe pierniczki i wysłała pocztą, no ale teraz to juz za późno

żadna paczka już nie dojdzie do Świąt, za późno na wysyłanie paczek pocztą, a kurier nie wiem czy pracuje w sobote ...

nie uważacie, ze już torchę za późno na wysyłanie czegokolwiek pocztą? :-O

Gość duiop
można wysłać kurierem expresem w zeszłym roku dostałem przesyłkę w wigilię taką usługą jakbyś jutro nadała dojdzie na bank w sobotę

Gość duiop
opek pracuje w soboty nawet w niedziele

Gość ja pitole znowu ?
a mnie nie stać :-( ludzie ja o nie o kasę piszę a własnie o jedzenie. czytanie ze zrozumieniem a ta dziewczyna tu kłamie moge przesłać kopie meili pisał mi ze moze mi przesłać 500 a ja jej napisałam ,ze nie potrzebuje 500,że 50 zł wystarczy chcecie kopie ?? Wiesz,ze możesz pisać maile sama ze sobą :D ? czyja kopie chcesz przedstawic.? Wilkowa znów dasz sie nabrac,,,no proszę Cię.

nie , ja tym razem już nic nie wysyłam :-( przykro mi, ale nie mam jak. Pomogłam za to sąsiadce bo wiem, że ma trójkę dzieci i jej bardzo ciężko, tu miałam pewność i widziałam radość z mojej pomocy ;-)

Gość ccerf
nie dajcie sie nabrac lepiej idzcie do domu dziecka pobliskiego lub do biednego sąsiada...Ci ludzie wiedza że przed świętami mamy miekkie serca i wyłudzają co sie da...sama zostałam oszukana w tamtym roku niestety

Autorko, a nie mozesz nawet z synkiem upiec pierniczków; to jest pzreciez bardzo tanie, a dziecko na pewno zapamięta wspólne chwile, no i ten zapach świat w domu. Przeciez dla dziecka nie liczy sie to, czy będzie 12 potraw i prezenty pod choinką, liczy się bliskość mamy i ciepło domu rodzinnego.

Gość duiop
a skąd wiesz że zostałaś oszukana?ja wiem bo osoba nie zaproponowała że odda mimo że pisałem że to moje ostatnie pieniądze

Oczywiście wcale nie twierdze, że autorka nie potrzebuje pomocy i wspóczuję bardzo jeśli to nie prowo takie jak tamto ... Może ktoś z okolicy będzie w stanie pomóc, zawieść jakiś kawałek ryby, sałatki,ciasto.

dom dziecka? chyba żartujesz! :-O powielasz utarte a wcale nioe sprawdzone teorie! dzieci z domów dziecka mają więcej niż niejedno dziecko w normalnej rodzinie! Sama prowadziłam kilka projektów europejskich dla dzieci z domud ziecka i to co one wyprawiały to się w głowie nie mieści, wszytsko miały za darmo wycieczki, atrakcje, nauka ang., pikniki w górach itp i na WSZYSTKO kręciły nosem. Te dzieciaki po rpostu mają już za dużo wszytskiego i wszytsko im się wkłąda do dupy, a oni tylko kręca nosem i jeszcze cię wyzwą, ze kupiłąs im za swoją kasę magnetofon za 450 a nie za 1500 :-O wolę pomóc samotnej matce

Gość Leniuch leniwy
Też jestem z Czeladzi i jak mieszkasz gdzieś w centrum to możemy spotkać się na rynku. Przyniosę Ci jakieś jedzenie. Jutro wyjeżdżam, więc tylko dzisiaj.

Gość duiop
autorko pisałaś że nie możesz jechać do rodziny na święta bo synek jest chory, ale skoro masz matkę to ona pewnie wie o twojej sytuacji?...nie mogła przelac ci choć 20 zł?....a skoro nie pracujesz to czym płacisz za mieszkanie skoro mieszkasz osobno nie u matki?

Gość ja pitole znowu ?
duiop a skąd wiesz że zostałaś oszukana?ja wiem bo osoba nie zaproponowała że odda mimo że pisałem że to moje ostatnie pieniądze Z zasady kazdy wie kiedy został oszukany. Wilkowa tak trzymaj pozdrawiam :)

żadna paczka już nie dojdzie do Świąt, za późno na wysyłanie paczek pocztą, a kurier nie wiem czy pracuje w sobote ...

nie czytacie dokladnie? czeka na alimenty, nie pracuje, dostaje kase z mopsu ktora ledwo starcza na oplaty. miala zaproponowac ze odda? a z czego odda?

Gość duiop
pracuje w niedziele tęż rozwożą paczki tylko to drożej kosztuje o 10 zł w opecu

co za chora postawa :-O jeśli decydujesz się poóc to nawet nie powinieneś myślec o zwrocie tej kasy :-O bez sensu! to Ty pozyczasz po rpostyu a nie pomagasz

Gość juszjejwieze
kasa z mopsu?64 zł rodzinne na jedno dziecko, dodatek mieszkaniowy to 50 jeśli czynsz wynosi 200 ,dodatek dla samotnych matek nie wiem chyba jakieś 170 zł...więc przepraszam ale to nie wystarczy na wynajęcie mieszkania a już na jedzenie na pewno nie...jakim cudem mieszkanie wynajmuje?za co niby?to się kupy nie trzyma

Gość juszjejwieze
[zgłoś do usunięcia]szukam kogoś fomu mogłabym co za chora postawa jeśli decydujesz się poóc to nawet nie powinieneś myślec o zwrocie tej kasy bez sensu! to Ty pozyczasz po rpostyu a nie pomagasz jak miała pracę to powinna oddać pisał przecież że to jego ostatnie pieniądze a pożyczka to nie pomoc?jak najbardziej pomoc w banku by musiała oddać z procentem dziecko

Gość kajjatka
Grinh I ŚWIĄT NIE BEDZIE! FIGA!

Gość Reudi33
kurcze mam tak mieszane uczucia, zjednej strony każdy by pomógł osobom naprawde potrzebującym a z drugiej ludzie wykorzystują dobroć drugiego. Sama zostałam naciągnięta nie raz, ale jakbym była pewna że dana osoba naprawde potrzebuje pomocy, napewno bym pomogła. Dzisiejszy świat jest okrutny jest w nim wiele oszustów.