Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

Gość jilkop
mi też bo czemu nie chce iść rano do kościoła jakiemuś księdzu powiedzieć co ją spotkało przeciez wiem na 100% że kasiądz by pomógł znam to środowisko i takie sytuacje aż za dobrze...mało tego napisałam że dostanie kawałek ryby i kawałek ciasta wątpię że ktoś zaproponował tylko tyle w takiej sytuacji i że tylko 1 osoba zaproponowała pomoc...a przy kościołach działają różne organizacje przeróżne wspólnoty które zebrały by wśród swoich członków pomoc dla nej bo taka jest ich ideologia ,znam to naprawdę bardzo dobrze sama pomogłam kupiłam raz dziewczynce lalkę bo jej mamam mówiła ze nie ma kasy na prezent dla niej,spotkałam ją we furcie w kościele przyszłą prosić o pomoc o ubrania i pieniądze,ta pani z furty zadzwoniła po księdza i ksiądz dał jej parę złotych oraz trochę jedzenia z kuchni

ikarusie rozumiem. ja sama tez bym juz zrobila przelew gdybym miala jakas kase. bo tez mi serce mieknie. ale dlatego powinnismy troche myslec i najpierw zastanowic sie czy to prawda sprawdzic jakos.

ok.. tylko tam mamy nick biedna matka a tu u mnie swiat nie bedzie. wiec skad wniosek ze to ta sama osoba?

Gość orzeszki wwwwwwwwww
nie można siedzieć i się załamywać.

Gość 80977
20:59 [zgłoś do usunięcia] biedna mmattkka mam 2 córeczki sama wychowuje, nie mam pieniędzy aby zrobić im chociaż skromne święta, mama nie chcę mnie znać za to ,że nie jestem z ojcem dzieci alkoholikiem.ona wyznaje zasade chocby pił chocby bił byle był. proszę o chociaz drobne kwoty jedzenie itp nie widzę juz innego wyjście Magda 21:52 [zgłoś do usunięcia] biedna mmattkka smutnamama@onet.pl

Gość ikarus czy solaris
podaje ten sam adres email na 2 giej stronie wątku u góry , "kiedyś smutna mama " proszę o twój adres email ,nie żeby pomóc w kwesti kasy a w sprawie ujęcia naciągaczki ,też zrobiłem zrzut tamtego tematu

Gość szukam kogoś fomu mogłabym
ale nie wiem o co wam chodzi, to sa jakies oszczerstwa :-O byście się wstydzili :-O jaką masz gwarancję, ze to ta sama osoba :-O sprawdziłeś IP??? :-O myślisz, ze jest jedną jedyną smutną samotną matką w Polsce?

Gość zgzft
tu nie maja nawet na rybe a na topie alkoholowym misia swiateczna paczke dostala a kase na cos dla dzieci na wode wydala:( smutne to.

Gość 80977
ten sam email podaje ;/ wyłudzaczka...siedzi codziennie na forum i pisze o swojej biedzie zamiast nając sie do pracy umyć komuś okno.nienawidze takich żebraków

Ok doczytałam :-O Autorko, jak to wytłumaczysz?

Gość zgzft
mialo byc szlachetna paczke

Gość venge.
u nas pomoc jest zorganizowana wymiana niepotrzebnych mebli, odzieży, obiady dla dzieci..paczki świateczne, wigilia dla potrzebujących, bezdomnych... caritas z pewnościa nie omówi paczki żywnosciowej i wiem, że bezdomni dostają czyste ubrania, porządne ..wiadomo pieniędzy nie wydaje mi się ,że większość miast dba o potrzebujących

Gość juszjejwieze
ten sam e-mail podała ty ...nie nie nazwę cię ...zmarnowałaś mój czas, chciałam podzielić się jutro tym co mam wiesz co ci powiem?przez takie oszustki jak ty ludzie się zniechęcają i nigdy już nikt nikomu nie pomoże...a wiesz co ty...ja naprawdę mogę tej pomocy potrzebować ale ....jesteś....nie mam słów na to co robisz ..jak to zgłosić na policję?

Gość grizzzzli
email nie może być taki sam, może być tylko TEN SAM

Gość 80977
ja to zglosze na policje ..mam dosc takich wyludzen..ludzie ktorzy naprawde potrzebuja pomocy tak nie żebrają jeszcze wymyślając rózne scenariusze życia

Gość kiedyś smutna mama
ikarusie czy jak tam leci , nie obraz się ale widzisz jakie tu akcje odchodzą , ona wtedy się zaczerniła pod moim nickiem i naciągała kiedy ja byłam w pracy . Ja tam nigdy o kase nie prosiłam ani nie podawałam maila a ktoś się na moim żalu przybujał . Jak chcesz pomóc to zostaw maila ,możesz być pomocny w toku śledztwa.

Gość kapusta i coś
a mnie nie stać :-( smutnamama@onet.pl to mój meil to oszustka ? A mi serce ściskało że ma biedę Mieszkam blisko jej ale widzę że ona oszukuje znam ten adres co podała wcześniej pisała że ma dwie córki a teraz synka......... O co chodzi ?

Gość gnidaIDA
dla mnie było jasne od początku tak malowała nam tu obraz głodnego Michasia, że od razu było to wysoce podejrzane strasznie prymitywna osoba

Gość orzeszki wwwwwwwwww
tam masz chyba 2 córeczki a tu synka..ok, nie wiem o co tu chodzi, ale jeśli faktycznie masz trudną sytuację działaj. muszę spać, dobranoc. 🌻

Gość 80977
23:08 dzielwoj Widzę, że smutnamama znowu jest z nami dzielwoj@o2.pl ehhh już ją znają tu na forum!!

jesli to prawda, to bardzo mi przykro, ze zmarnowałaś mój czas, cały wieczór tutaj przesiedziałam, zamiast sprzątać w domu po 10 godzinach pracy :-O obyś nigdy nie była w takiej sytuacji, jaką opisujesz, ale wiedz, ze w życiu nic nie ginie i to co teraz wyprawiasz wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą :-O

Gość kiedyś smutna mama
juszjejwieze ja już zgłosiłam , szczerze to lekko olewczo bpodeszli ,kazali przyjsć z dyskiem ,ide jutro przed pracą ,myślałam że przyjadą czy coś ,a tu każą składać zawiadomienie o przestępstwie i najlepiej wziąć lapka albo dysk ze stacjonarki .

Gość ikarus czy solaris
ale jajo , co za kurva !!

Gość hghgtl
80977 daj link do wątku z tym mailem faktycznie trzeba porobić zrzuty ekranu

Gość juszjejwieze
to dobrze zrobiłaś szczerze to nie wiem co zrobią z tym :(ale nie mozemy tego tak zostawić...mój boże ....a chciałam już pomóc kilka rzeczy mnie zastanawiało dlatego tu seidziałam i pisałam z nią

Gość venge.
ale jajo a ja jej współczułam

Gość a mnie nie stać :-(
buhahahahaha i co mi możecie zrobić ..w pizde cmoknąc..mam zmienne ip a moich danych osobowych nie macie..heh policja nic niezrobi