Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona zona...........

wybaczyc mu czy nie .....

Polecane posty

Gość zdradzona zona...........

mam 32 lata on 30 zdradzil mnie kiedy bylam w 7 msc ciazy zaczal spotykac sie z 20 wczesniej tez flirtowal kochal sie z nia i woglole.... ja poszlam mieszkac do rodzicow ze wzgledu na dziecko.. we wrzesniu sie o tzm dowiedzialam... co robic wzbaczyc mu ze wzgl na dziecko czy nie

Gość moly4you
Daj sobie z nim spokój.Jak już raz spróbował to później nie będzie miał oporów. Pokaż mu,że jesteś silną kobietą i dasz sobie radę.Wtedy zacznie Cię szanować a z czasem na pewno żałować.

Gość joł joł foczki
też go proponuje olać. jeżeli wybaczysz to zawsze sie bedziesz zastanawiała czy czasem Ci kolejnego wałka nie zafunduje. inna sprawa jak mógł to zrobic wiedząc że jestes w ciąży! to jakaś masakra! nie warto, on nie dorósł i nie jest Ciebie wart. szkoda tylko że dziecko ma "takiego ojca" ale to zawsze można zmienić. szukaj sobie odpowiedzialnego faceta któremu zależy! pozdrawiam

Gość zonaniezona
nie pociesze z doświadczenia wiem ze nie warto jak zrobił raz to zrobi kolejny jak powiedział mój ex najtrudniej zdradzić raz potem już leci z górki. Przykro mi ale tak będzie lepiej dla Ciebie

Gość ciastkoooooooooooooooooooooooo
daj spokój, wiem, że to mąż ale nawet nie patrzał na to , że jesteś w ciąży i zabawiał się jak nastolatek..kopnij Go w dupe jest pelno wartosciowych facetow..zdrady się nie wybacza..zrobil raz, zrobi kolejny... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5064241 proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!