Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekmrfmfffop

Straszne cienie pod oczami-czy to prawda ze masc na hemoroidy pomaga?

Polecane posty

Gość ekmrfmfffop

jak wyzej

Gość powiem szczerze ze
powinna pomóc :D

Gość ekmrfmfffop
ale powaznie pytam zeby nie bylo:D

Gość ekmrfmfffop
nic nie pomaga taka chyba moja natura, bo nie wierze zeby jakas choroba gdzie nic nie wykazuje na badaniach. dodatkowo mam tez na gornej powiece te zasinienia

Gość Krawędź_cyferblatu
Ja mam ten sam problem, strasznie sińce pod oczami, z domu nie wychodze póki tego korektorem nie zatuszuję, bo inaczej wszyscy się pytają czy nie jestem chora, bo takie oczy mam podbite :(

Gość ekmrfmfffop
Krawędź_cyferblatu robiłas badania? Ja mialam wszystkie i niby jest ok.Tylko ze tez mi nic nie pomaga zaden ogorek itp. tak samo z kosmetykami.Malo ktory jest w stanie to zakryc, co widac na powyzszym zdjeciu.

Gość Krawędź_cyferblatu
Badań nie robiłam, te cienie mam od dziecka, widze je na starych zdjęciach z dzieciństwa. Myślę ze po prostu to dlatego, że mam bardzo jasną i cienką cerę, więc naczynka krwionośne których wokół oka jest dużo, po prostu przez nią prześwitują dając efekt zasinienia. Korektor i puder to moja jedyna rada na to.

Gość ekmrfmfffop
No tak to jest wytlumaczalne w Twoim przypadku.Ja mam sniada karnację i raczej skóra nie jest cienka ani delikatna tak jak u Ciebie. Zasinienia byly zawsze lekkie ale nie aż takie... No i wyglądają te oczy jak u zmęczonej życiem kobiety,a jestem jeszcze nastolatką :(

Gość to ja ci powiem, ze
masci na hemoroidy oczywiscie moga pomoc, ale moga tez podraznic spojowki i deli,katna skore pod oczami

Gość pisia2@
Kup sobie maske Blane napewno pomoze

Gość ixtlacihiatl
oj nie rob tego-bo mozna se skore podraznic mocno -zaszkodzic jej -skora pod oczami jest przeciez delikatniejsza niz dupa , inna struktura