Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwtb iggy pop

Aby kobieta mnie zainteresowała musi być bogata!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lwtb iggy pop

Dlatego pamietajcie stuleje jak chcecie brać babe to tylko z mieszkaniem, kasą, ustawioną i najlpeiej by jej stary załątwił wam robote 🖐️ oczywiscie takie szczegoly jak to ze musi być piękna sexowna i najlepiej dziewica to nawet nie wspominam [spie] po prostu jest macie już poswiecac swoja wolność na jakaś szmate i robić dzieci i mieć na stale loche to wasza przyszłośc finansowa musi być zapewniona! tylko glupi dureń bez wyobraźni bedzie brał jakas biedna kurrwe ze wsi i jeszcze na nią zapierrdalał :D dawniej baba musiałą miec kurrwa jakiś posag! wtedy można zakladać rodzine i plodzić synow! a nie idzie taka wieśniaczka z wielodzietnej rodziny na studia i szuka chlopa naiwniaka a sama co wniesie? kurrwa pościel? :D i jeszcze śmie taka szmata coś pierrdolić o zaradności facetów ze maja moze niby brac kredyty na swoj łeb by ta mogla udawać na facebooku ksiezniczke? :D taki chooy kurrwa! takie biedaczki to tylko omotać zaruchać zostawić zerwać kontakt! a najlpeiej takiego goowna nie tykać bo by złapać gościa sa zdolne do wszystkiego! pamietajcie stuleje słodkie chwile mijaja, kobiety sie starzeja, zmieniają, a długi i kredyty zostaja hehe to nie jest tak że stuleje sa stulejami bo nie mogą znaleźć sobie kobiet :o tylko tych kobiet prawdziwych po prostu prawie teraz nie ma :)

Gość lwtb iggy pop
singlem jesteś kurrwo dlatego bo pewnie masz na wadze liczbe trzycyfrową zamiast dwu... 🖐️

Gość niunia von felcia
lwtb - lepszy od ciebie wibrator, tańszy, nie zapłodni

Gość skaży szto
a jeszcze powiedz ile lat musi mieć taka "pani" ? jak dziewica to pewnie z 10 ..........

Gość lwtb iggy pop
niunia ale proszę cie daruj sobie opisywanie mi tutaj swojego życia sexualnego bo temat nie o tym :)

a nie pomyślałeś zyebie co będzie jak ta bogaczka zażąda intercyzy? :classic_cool: ty biedaku będziesz podpisywał ołówkiem o ile na ołufek cie stać bo jak nie to bedziesz krwią z 21 palca podpisywać :classic_cool:

Gość lwtb iggy pop
aaa i musi mieć Samsunga Avile bo inaczej to nie ma co do Was startować chłopacy. Zapamientajcie to sobie, wkujcie sobie do lbow, fura, skora i komura.inaczej wybieracie lepsza modelke. a o tym ze ma z twarzy przypominac CHOCIAZ w 30% Andzeline Joli to chyba nie musze przypominac!!! Ustawcie sie bracia! i macie udawac niedostepnych, odpisywac na esy DOPIERO najwczesniej po godzinie! ale lepiej babsztyla przetrzymac trzy doby, zobaczycie jak bedzie lkala i esemesowala, a Wy mata ja w garsci!!!

Gość niunia von felcia
co oferujesz od siebie- bo fiuta to można mieć ze sklepu... z opisu wynika, ze poza fiutem nic wiecej nie oferujesz. a uwierz, z wiekiem ci zwiędnie

Gość lwtb iggy pop
po pierwsze baby sa za glupie na intercyze :D predzej bedzie sie taka klocic ze swoim starym ktory bedzie chcial zazadać ze ja to dobry chlopak jestem :classic_cool: odpowiednio omotana locha na focha ze odchodze ma w dopie jakies papierkowe sprawy :classic_cool: po drugie biedny nie jestem 🖐️

Gość lwtb iggy pop
na fiuta wynaleziono niebiskie pigulki :) a na przemijajacy czas i urode kobieca jak na razie niestety nic :)

Gość niunia von felcia
jak bedziesz mial nadcisnienie, to zdechniesz na dupie kobiety po zazyciu niebieskiej tabletki

Gość niunia von felcia
swoja matke, tez uwazasz za glupia stara kurwe?

Gość sij4ouh4u34
no wlasnie te leki są na nadcisnienie kretynie

Gość lwtb iggy pop
poza tym co wy tak z ta intercyza glupie kurrwy? :o ja decydujac sie na zwiazek nie mam przeciez w planach rozwodu tydzien pozniej :D po prostu chce aby moja przyszlosc i przyszlosc dzieci była na starcie zapewniona! a nie tyrać jak jakiś karaluch i ciułać na rate kredytu nie śpiąc po nocach :D po prostu jestem czlowikiem praktycznym! z jakim sie zadajesz takim sie stajesz zwiazesz sie z biedaczką to bogaty nie bedziesz

Gość HMS..SCS...Petard
To o czym piszesz kolego to....oczywista oczywistosć. Powiem ci jeszcze jedno. My faceci mamy możliwość wyboru. Na 100 facetów...przypada w naszym kraju 108 kobiet

Gość niunia von felcia
sij4ouh4u34 poczytaj o dzialaniach niepozadanych debilu

Gość niunia von felcia
wasze matki to takie glupie kurwy waszych ojcow, ktore was wysraly z pizd

Gość lwtb iggy pop
niunia ale wez biedna kobieto doslownie i w przenosni sie nie rzucaj bo nerwy ci puszczaja a to forum to miejsce na normalną dyskusje

blablabla słabe prowo tak w ogóle wysil sie bardziej....a najlepiej ożen sie z gejem / transem i masz racje...boagata to Cie zechce tylko 200 kilowa albo inna zmutowana...

Gość kim mao
lwtb to ty jestes tym gosciem ktoryspotkal sie z lookrecja??

Gość HMS..SCS...Petard
a tu jeszcze jakieś fochy typu: gotować nie będzie, do buzi nie weźmie, etc

Gość lwtb iggy pop
ojej chyba tutaj bede tylko kojarzony z tym który omotał lookrecje a potem ja zostawił :o nie bede sie zle wypowiadal o lookrecji bo jestem dżentelmenem ale fakt faktem nie jesteśmy już razem a ten tekst mowi o jednym z powodów naszego rozstania

Gość HMS..SCS...Petard
a jak już weźmie to łykać nie potrafi

Gość kim mao
lwtb buhahaha!!!! ludzie jacy wy jestescie zalosni, czytajac was czuje sie jakbym wchodzila w jakies gowno :O spadam stad, jestem za dobra na to forum :D

Gość lwtb iggy pop
tak tak kim mao to do jutra :)

Gość HMS..SCS...Petard
a wspomnij tylko o analu..........to już koniec świata