Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikibambobucza

Najbardziej nawizajacy krem ever? Jaki?

Polecane posty

Gość czikibambobucza

Odkad zaczelam uzywac retin a stan moejj skory jest duuuuzo lepszy ale jest ona bardzo sucha:( Jaki polecacie NAJLEPSZY krem nawilzajacy? WYdalam juz tyle kasy na kosmetyki ehh a ostatnio przeczytalam ze kremy tluste wrecz wysuszaja cere:( nie wiem juz co robic

Gość q2e2QRQWRrq
podobno dobre sa kremy z iaji, lano krem, krem na podraznienia. niestety trzeba testowac, kazdy ma inna skore, inne nawodnienie, inne potrzeby, gdyby byl jeden super krem to by go wszyscy uzywali. JA uzywam teraz cetaphilu, skora jest miekka wiec nawilza, ja staram sie i nawilzac i natluszczac.

Gość fdffdf
eveline extra soft krem odzywczy bez parafiny, cena ok 8 zl

Gość izkkka
Cetaphil MD.

Gość talkoy
Ja od ponad miesiąca używam kremu Vichy-Aqualia Antiox, kupiłam w promocji bo normalnie jest dużo droższy.Mam cerę suchą a ten dobrze nawilża a przy tym nie pozostawia skóry tłustej.Poza tym dobrze wpływa na wygląd, skóra nie jest taka ziemista, szara, tak że nie używam praktycznie podkładu- ale to wiadomo- zależy od osoby, choć nie miałam nigdy większych problemów z twarzą, ale to tak na marginesie.Szczerze polecam ten krem.Co do innych kremów-używałam przez krótkie okres czasu kremu z ziaji-25 + ale miałam uczulenie.Pozdrawiam!

Gość eeeeeeee????????
Jakby kosztował połowę tego co kosztuje to faktycznie by ten vichy był niezły;.

Gość niesfornewłosy:)
krem Himalaya Herbals, ok.10 zł gorąco polecam. :)