Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konstantynopolitańczykowian

Miłośnicy Hemp Gru-Dill gang. Łączcie się. Najlepsze kawałki

Polecane posty

Gość steryd.dziarz
hmmm lubie hemp gru ale jakims wielkim fanem ich rapu nie jestem. 63 dni chwaly- moim zdaniem ich najleszy kawalek. A na pewno jeden z najlepszych

Gość steryd.dziarz
lirycznaterrorystka- nie lubisz pedzika(tez go nie lubie) ale kiedys tede został okrzyknięty lirycznym terrorystą :) po kawałku "molesta-wole się nastukac" wtedy genialną zwrote odjebał

Gość jsieiwjsjwjwiwwhwh
Ja kupuje w hemp szopie .zamawialas na allegro coś kiedyś? Jest podobnie.

Gość steryd.dziarz
ramie w ramie czwórkami oddział do nieba rusza... A tak swoją drogą to dla mnie duzo lepsza byla płyta "droga" niz "jednosc" . A nie wiesz na kiedy planują premiere plyty "lojalnosc"?

Gość ile masz lat?
;)

Gość steryd.dziarz
oo fuck :) to tylko swiadczy o tym jak słabo jestem w temacie hemp gru :) kurwa myslalem ze premiera dopiero gdzies na wiosne bedzie

Gość steryd.dziarz
dawniej jakos bardziej się jaralem hg.slyszalem prawie wszystkie ich kawałki (moze z wyjątkiem goscinnych) a teraz nawet nie wiem ze płyte wydali...

Gość steryd.dziarz
ja zdecydowanie bardziej slucham:piha,eldo,chade,onara,pezeta,słonia a za nimi są hem gru,mes,molesta, i jeszcze kilku o ktorych teraz zapomniałem :) a jaki jest twój ulubiony kawalek hg?

Gość steryd.dziarz
hahaha :) tak samo jak kiedys wielu jarało się jędkerem (z wwo) a teraz to monopol :) a nawijal 10lat temu "nigdy się nie sprzedam" haha a teraz disco robi to tak jakby wilku ktory teraz krzyczy hwdp za pare lat został policjantem :d

Gość steryd.dziarz
co do słonia to gosc cały czas nawija o trupach,zgniliznie,dziwkach roznoszących choroby weneryczne itp. Ale kawałek "szczerze" to cos całkiem innego ni zawsze nagrywa. Całkowity kontrast z resztą jego kawałkow. A wyszło mu to swietnie i ten kawalek daje do myslenia

Gość steryd.dziarz
ty jestes ogólnie sluchaczką rapu czy tylko hemp gru?