Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara arana facundo

ile zarabia pielęgniarka w szpitalu

Polecane posty

Gość klara arana facundo

w Polsce oczywiście

zalezy w jakim szpitalu, jak długo pracuje itd. moja mama w szpitalu psychiatrycznym na oddziale odwykowym zarabia ok 2100-2200 na reke

Gość ehh juz pisze
choroszcz ?

Oj to takie gadanie o pensjach. Zróżnicowanie jest olbrzymie. Zależy czy pielęgniarka jest na kontrakcie czy nie, czy ma jakąś specjalizacje, czy pracuje na zabiegowym. Są takie, które zarabiają powyżej 5tys złotych, a takie, które ledwo ciągną za 1400

Gość klara arana facundo
ja zarabiam 2500 na reke to mało! iem że laski zarabiają 1400 znam tez inne ktore zarabiają więcej jednak w warszawie 2500 to mało

Gość klara arana facundo
do stomatolożki ile zarbia pomocnik stomatologa?

Gość klara arana facundo
5 - 10 zł za godzinę na ręke??? szok

Gość włoszzzkaa
asystenka stomatologiczna roznie moja koleznaka z 1,2 tys ale z 10-15zl/h ale mialam koleznake w Wwie ktora byla szefowa asystentek w duzej klinice stomatologicznej i klika lat temu zarabiala 4 tys ale trzeba miec charakter do tej pracy,myslei sie za dentyste w sekundzie wszystko trzeba podac,umowic pacjenta,zamowic materialy,ciagle myc,dezynfekowac i siedziec cicho:P

Gość włoszzzkaa
5zl/h to nie ma takiej stawki nawet przeliczając najnizsza krajowa bez przesadyzmu moze jeszcze "na czarno" za 5zl żenua

Gość czarna_ oliwka
5zl w syfie,slinie wszelakich bakteriach z mozliwoscia załapania HIV i zółtaczki rewelacja!!!

Gość czarna_ oliwka
juz lepiej wykształcic sie na pielęgniarke,pensje ok 2 tys na reke,praca panstwowa,urlopy przestrzegane i godziny pracy,i dodatki za swieta,tez b ciezka praca,ale duzo lepiej niz u jakiegokolwiek prywaciarza

Gość jeeeeeeeeeee
ja pani sprzątającej płacę 8/h

Gość jeeeeeeeeeee
pani sprzątająca jest aktywną pielęgniarką na bloku operacyjnym:p

Gość Misiabbbbeee
Chciałam po szkole średniej uczyć się w zawodzie pielęgniarka. Myślałam że lepsza kasa za tak odpowiedzialną prace.Lepiej wyjechać tam człowieka bardziej docenią.Uważam że to jest odpowiedzialna ,i cięzka praca,i mało płatna w P{olsce.

Gość Kajtlin
Witam z przerażeniem przeczytałam wpisu na tym blogu.o czym panie piszecie 5-8-10-15 zł w stolicy to jest istna farsa, którą same jako wykwalifikowane podkreślam wykwalifikowane pielęgniarki tworzymy z powodu braku szacunku do samych siebie i naszych rodzin.A jednak to prawda że jestesmy najbardziej nielojalna i niekonsekwentną grupą zawodową.Ja sie zastanawiam nad stawką 25zł bo wydaje sie że to odrobine za mało.Rozumiem różnice miedzy pielegniarką tzw.zabiegową a ogólną ale....... jak to piszecie laski głowa do góry wiecej wiary we własne umiejetności przecież my jestesmy jak dinozaury na wyginięciu .Lada chwila bedziemy pod ochroną jako gatunek zagrożony wyginięciem i właśnie to należy wykorzystać czyż nie.Pozdrawiam

Gość a co mi tam!
w lublinie wszedzie płaca 5 zł i sie ludzie cieszą, że prace mają

Gość Kajtlin
I piszesz o pracy w charakterze pielęgniarki bo w tym zawodzie sa akurat braki bo jezeli CHODZI o inne zawody to nie dyskutuje bo wiem jest krach,Jezeli jesteś tzw siostrą i proponują stawkę 5zl /h w Lublinie to może w okolicznych miastach dają wiecej.5 zyli w tym fachu i w tym systemie pracy to jest stawka głodowa.Przeliczajac dyżyr to 60zł, 10dyz to 600zł, 20 dyż to 1200zł a gdzie pochodne czyli zus i podatek

Gość aakysz
jedna pielegniarka zabiegowa powiedziala o pacjencie ,jak go przywiezli-''a kto to bedzie robił '' ...

Gość Kajtlin
Nie rozumiem wypowiedzi czyżby,, be" te pielęgniarki ,dziś byłam w solarium i łladna pani podała mi płyn do mycia z ręcznikiem mówiąc że mam umyć sobie łóżko no i oczywiście po sobie,mało tego jeszcze zapłaciłam. Trochę mnie to rozbawiło, zrobiłam jak kazała i więcej tam nie pójdę toż nie jedno solarium na świecie.Czyli nie wszędzie jest różowo .

Gość SW 1313
To chyba całkiem nieźle jak na zakład dla obłąkanych ?