Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserrvatoree___forumee

podoba wam sie tak owlosiona klata, czy moze lepiej sie ogolic?

Polecane posty

Gość mi do not
:)

Gość taka jedna tam sobie
mnie się osobiście nie podoba niedźwiedź. Twoja nie jest taka straszna. Co do sutów - mógłbyś popodnosić jakieś blachy i będzie dobrze;) Pozdro.

Gość mimimi xO
Najpierw sama ogól klate pulpet zanim sie wypowiesz

Gość lwtb iggy popp panicze
ale ogolona i przyrumieniona na brazowo! pasuje do twojego wielkiego jak beben brzucha xD

Gość Czupczuś
lwtb seksowną klacioszkę masz, pewnie lepiej wygolona od skisło xD

no moze i sa wielkie skitzo ale to od tluszcz gydbys miala sluszna wage i schudla to cyce skurczylyby sie do a i bylyby widoczne jak wypryski xD

Gość fan lwtb
observatore cwelu, wiesz przecież że fotki bez karteczki się nie liczą

a tam pierrrdolisz :):) Zbyt dużo ćwicze, zeby mieć tłusty brzuch. By mnie na żaden event nie wzięli :O:O

Gość obseervatore___forumeee
ehh wide ze zdania sa bardzo podzielone. mniej wiecej pol na pol 12skizto co to za eventy?

Troche byś mógł popracować na siłce i spodnie zmień bo to aż grzech!! Jakbyś miał wodę w piwnicy mierzyć. :O

Fajne futerko, mnie się podoba. Absolutnie nie golić, co to za ogolony facet? Jakiś goguś plastikowy a nie mężczyzna.

skitzo a ja? jakbym na silce pocwiczycl to miala byś mokro w pusi? xD mglibysmy razem wycskac co i robic brzyszki to może tez byś zrzucila choc ty na bebzon to jeszcze pewnie biegi 30km dziennie ale dla chcacego...

Gość Czupczuś
12skizto skoro jednym plaskiem pokonałbym Twojego bazanta ktory bije sie niby zawodowo to raczej silka potrzebna mi nie jest... Rozwin dokladnie co masz na mysli o jeansach...

jasne. Potem całujesz po klacie spomiędzy zębów kłaki wyciągasz. Superrrr doznanie, nie ma co ! LWTB, musiałbyś sobie przeszczep mózgu zrobić. Skończ się za mną kurrrwa uganiać bo nie spełniasz żadnego z moich wymagań!!!!

grubasie mi nie o ciebie chodzi xD ja przez ciebie do looki chce dojśc ciebie zostawiam chipsikowi bo chyba na ciebie leci xD on lubi grubsze i dziewice by spijac soczek z ich pusi

nigdy mi sie nie podobala owłosiona klata, dopóki nie poznałam kolesia z typowym dywanem:classic_cool: ty kolego, widzę, że masz zadatki na ramiona A na piersiach przerzedziło . ja wolę klatę całą czarną niż zachciewajki na plecy, ktore rozwiną się 10lat po ślubie,

ty z takim ryjem czarownico to i tak nie masz szans wiec nie zarywaj do mjego kumpla observatore! moglby ewentualnie poleciec na ciebie jakiś slepy turek z dywanem na klacie i pod pacha a teraz won xD

moj eks był blondaskiem i byłam przyzwyczajona do gołej klaty, bo eks taką miał. ale pozniej miałam przygód kilkaz zajebisstym facetem, co miał zarośniętą, ALE tylko klatę, nie plecy, nie kark itp. pomaranczo jesli piszesz bez ironii to dzieki ci 🌼

Gość Czupczuś
zbanowane, z tego co psizesz to tylko o ex czyli rozumiem ze jestes singielką? Planujesz cosik na sylwestra, bo moze moglbym przypomniec Tobie tego blondaska?:)

czupczuś, dlaczego mam pewność, że robisz sobie jaja? jaKBY CO, WAL, sylwestra mam wolnego, choc i tak wychodze, zaproszona przez kogoś ostatniej chwili. kciukiem@o2pl czekam :classic_cool: