Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jni z arpiem

JAKI DEPILATOR Z DOLNEJ PÓŁKI CENOWEJ???????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jni z arpiem

MOZECIE SMIALO POLECIC? w granicahc 80 zl. wiecje niestety nie mam

Mogę ci sprzedac mojego phillipsa :) raz uzyty :) kupiony za 150 zł za tyle ile dasz nawet za 50 zł :)

Gość jni z arpiem
to po kiego kija sprzedajesz jak taki zayebisty? :classic_cool:

Gość jni z arpiem
spoko u mnie jest takie w media expert po 65

Gość jni z arpiem
a ja sie pytam o taki GODNY POLECENIA a nie aki ktory kupilas i chesz sprzedac bo jest do doopy:classic_cool:

Gość widzisz fanka tak to jest
jak chce się dobrze..... A już też chciałam napisać, że mam taki, którego nie używam....

Gość jni z arpiem
dzieki, poleccie mi taki warty uwagi bo slyszałam ze niektore to naprawde sa do doopy

Gość jni z arpiem
a czemu ich nie uzywacie?

tak naprawdę one się niczym nie różnią - jeśli chodzi o skuteczność. Patrz na inne parametry. Np - philips - dyski, a braun - pęsety (ja osobiście wolę). Przy gęstym owłosieniu - musi ich być więcej. W tych tańszych depilatorach nie ma takiej opcji.

Kupiłam kiedyś bo myślałam, ze fajnie będzie się depilować ale mi włoski wrastają po depilatorze :o Wiec golę woskiem 🖐️

a ja nie używam, bo miałam philipsa, a kupiłam brauna - dla mnie jest lepszy - jak już pisałam. Ale tamten też sobie zostawię - bo depilator też nie jest wieczny i w pewnym momencie się "kończy".

mnie co prawda nie wrasta - ale i tak używam częściej pasty cukrowej - tylko wtedy trzeba "zapuścić" włoski. A depilator złapie nawet krótkie.

Gość Ekspert Philips
Witaj, w tej cenie dostępne są modele depilatorów, wyposażone w podstawowe funkcje. Nie zmienia to jednak faktu, że spełniają swoje przeznaczenie i skutecznie usuwają włoski z ciała. W przypadku modelu HP6400, zamiast standardowych pęset posiada metalowe dyski, które precyzyjnie chwytają krótsze i cieńsze włoski. W przypadku najprostszych depilatorów, bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie skóry do depilacji. Poniżej napiszę Ci kilka ważnych uwag, które powinnaś poznać przed przystąpieniem do zabiegu: 1.Powinnaś codziennie nawilżać skórę kremem lub balsamem oraz robić systematyczne peelingi (2-3 razy w tygodniu). W ten sposób zmniejszysz prawdopodobieństwo pojawienia się krostek oraz podrażnień 2.Depiluj się po gorącej kąpieli wtedy Twoja skóra jest odprężona, a włoski delikatniejsze 3.Podczas zabiegu napinaj wolną ręką skórę, dzięki czemu zwiększysz komfort depilacji. Mam nadzieję, że moja wypowiedź pomoże Ci w wyborze optymalnego urządzenia. Jeśli masz jakieś bardziej szczegółowe pytania, napisz do mnie na adres ekspert@philips.com. Chętnie pomogę. Pozdrawiam, Ekspert Philips _________________________ Z okazji nadchodzącego Nowego Roku pragniemy złożyć Wam życzenia pomyślności, zdrowia i spełnienia marzeń. Oby przyszły rok był lepszy od obecnego!