Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treleulele

odwiedzilam chlopaka, zasnal w trakcie spotkania

Polecane posty

Gość treleulele

odwiedzialm dzis mojego chlopaka, spedzilismy bardzo milo dzien, niestety pod koniec troche sie poklocilismy. kiedy nerwy opadly, przytulilam sie do niego, zaczelismy normalnie gadac, jednak wiedzialam, ze jest jeszcze troche zly. lezal na lozku,ale bylo mu troche niewygodnie, wiec polozyl sie na brzuchu a ja siedzialam obok. po chwil powiedzial 'ze moge robic co chce' w sensie moge zrobic teraz to na co mam ochote. siedzialam kilka minut. cisza. wstalam. wyszlam z domu. zadzwonilam zeby go obudzic, wiem ze telefon mial obok na biurku. chcialam mu powiedziec, ze nawet nie zauwazyl, kiedy jego dziewczyna wyszla. nie odebral. dupek, prawda? powiedzcie mi, ze to kurwa dupek...

Gość Przewodniczący kołkochozu
z nudów zasnął??????

Gość treleulele
nie wiem czy z nudow, gadalismy normalnie, on byl jeszcze troche zly,bylo mu niewygodnie to zmienil pozycje, polozyl sie, powiedzial zebym robila co chce i..zasnal ; / nie obudzilo go jak wychodzilam z domu, jak dzwonilam do niego...jestem wsciekla! ;/

Gość dziś na pomarańczowo
może po prostu był zmęczony? sorry, nie powiem, że to dupek. spanie to nie zbrodnia, widać kłótnia tak na niego podziałała. jak Ci nie pasuje taki facet, to go sobie zmień na lepszy model i nie zawracaj gitary

Gość treleulele
zmeczony? to wystarczy powiedziec, ze chce sie zdrzemnac, on w trakcie rozmowy centralnie poszedl sobie spac ;/ gdyby mnie w trakcie spotkania dopado zmeczenie to bym powiedziala, albo zaproponowala zeby sie ze mna polozyl. a on po prostu poszedl w kime, w dupie mial ze siedze obok :| tak sie gosci nie traktuje, a zwlaszcza dziewczyny swojej