Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana sobą

czy jeśli kobieta nosi perukę ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość załamana sobą

Będę chyba zmuszona nosić perukę. Mam chłopaka - nie wiem jak on zareaguje. Boję się, że stanę się dla niego zupełnie aseksualna...:( czy uważacie, że jeśli kobieta nosi perukę to jest odpychająca?

Gość załamana sobą
łysieję i jest coraz gorzej... leki nie pomagają, nic nie pomaga... zostaje tylko peruka:) no i zastanawiam się, czy da się z tym jako tako żyć

ej, Ty sie nie poddawaj, rob wszystki badania, mam nadzieje, ze cos pomoze :) jesli Cie kocha to nie zostawi :)

Gość załamana sobą
badania robię i robię od lat. Androgenowe. Nie ma ratunku dla moich włosów. :( peruka to pewnik. Nosi ktoś? jak to jest?

Gość torbiele
zóltka z jajek, troche soku z cytryny, i sok ze swiezego (kwiaitka) aloesu wcisnij i zamieszaj razem. Daj papke na glowe, wsmaruj dobrze paluszkami, zalóz worek i obwin recznikiem, i trzymaj tak po dwie godziny co drugi dzien. Zbadaj sobie sprawy kobiece...

Gość gggggggggghhhhhhhhhhhhhjjjjjjj
współczuję. ja zmagałam sie z tym gównem pare lat. zaszłam w ciążę i się uspokoiło a raczej uspiło bo parę miesięcy po porodzie koszmar wraca. wiem ze to nie jest zwykłe wypadanie włosów bo doszła reszta objawów. ale wracajac do ciebie-mysle ze bedzie dobrze bo przynajmniej sie wylajtujesz a z czasem przyzwyczaisz do peruki, i bądz co bądż odpoczniesz psychicznie na czym twój związek tez skorzysta

Gość a masz juz jakies
przeswity? bo mzoe przesadzasz...non stop slysze ze ktos lysieje, bo mu wypadaja... mi tez wypadaja, ale nie che mi sie wierzyc,ze to lysienie :O