Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizja lepszego świata

Co myślicie o zakupie wagi z biedronki?

Polecane posty

Widziałam taka za 30 pare zł. Nie chcę wywalać kasy na wagę. Już jedną kupiłam za ok 100zł i elektronika -ten komputerek padł.

no właśnie nie kuchenna - ostatnio widziałam łazienkową za ok 36zł i to chyba elektroniczna czy może dobrze ważyć? Jak nie kontroluję wagi zaraz nabieram kilka kg dodatkowych.

Gość kukułka na moscie bielanskim
Jak nie kontroluję wagi zaraz nabieram kilka kg dodatkowych. hahah dobre:D

:D no wiem. Ale tak jest, jak tylko wskazówka wagi pokazuje więcej ograniczam jedzonko i waga wracała do normy. Jak dotąd dobrze na tym wychodziłam. Nadwaga bierze się z tego, ze się nie kontrolujemy. Najgorzej jak teraz nie mam wagi. :O

Gość Andzia z parku
Przed zakupem sprawdź ją dokładnie w sklepie. Ostatnio ktoś przy mnie chciał ją kupić i dodawała chyba kilogram :o ale może można ją ustawić i wyregulować. Nie wiem. Trzeba dokładnie sprawdzić. Ja mam taką zwykłą z marketu - nie pamiętam już jakiego i działa.

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ja kupiłam w biedronce wagę Ladnych parę lat temu i mam ja do tej pory. Zresztą te 30zł to nie majątek jak posłuży kilka miesięcy to też dobrze. Weź paragon bo tam też udzielają gwarancji

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
a jeżeli chodzi o dokładność ważenia to też jest ok bo sprawdzałam

Ja kiedyś wypróbowałam wagi w carefurze. Jest tam nawet duży wybór. Każda ważyła inaczej i z tego co pamiętam żadna mojej wagi nie podała. Rekordzistka miała różnicy aż 20kg :D

Gość wizja lepszego swiata
Tylko ja nie wiem ile ważę, zebym miała ją jakoś sprawdzić.

Gość kaczuszkabezbrzuszka
mam dokladnie taka sama wage z biedronki, jak ta teraz w promocji kupiłam ja dwa lata temu, działa bez zarzutu kupuj:)

No w sumie za taką cenę to i nie żal będzie jak się zepsuje. Gorzej jakby wogóle nie ważyła, to nawet takiej kasy będzie szkoda.

Weszłam na stronę biedronki a tam od czwartku ma być waga za 24.99zł

Gość suczka co lubi biegać
buble, wszystko buble mój rodziciel 4 razy wymieniał biedronkowe wagi - a dużo nie waży

Dobry pomysł z tym cukrem. Co do bubli, tak jak pisałam za wagę zapłaciłam prawie 100zł. Miała super funkcje, określała zapotrzebowanie kaloryczne dla danego trybu życia, pokazywała zawartość wody, tłuszczu itd i raz na niej krzywo stanęłam, że mi łupnęła o podłogę i po komputerku. Nie pokazywał już niczego, myśłąłam, ze baterie złe ale nowe też nie pomogły. Gdybym miała paragon to bym ją wymieniła.