Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmelek80

weekend z kobieta

Polecane posty

Słuchajcie mam pytanie. Kobieta spotkała sie z facetem 3/4 razy, kilka smsów. Po tym, on zaproponował jej wspólny wyjazd na ekskluzywny weekend. Zabrał ją, zapłacił za wszystko i odwiózł. Ona miała tylko pojechac. Co sądzicie o takiej dziewczynie? Czy któras z was by sie nie zgodziła na darmowy weekend w SPA z mężczyzną który niczego nie oczekuje w zamian, nawet sexu? Co sądzicie o nim?

Gość wolę i już
ja chętnie:D

Gość Mama humanistki.
on nie chce seksu z nią bo pewnie woli z Dziwiszem

to jest podejrzane pewnie chce zdobyć jej zaufanie i zachwyt bo potrzebna mu jest np jako narzady na przeszczepy sprzeda ja niemcom do burdelu i ma z takich niezła prowizję chce ją wykorzystać do przemytu narkotyków i w tym celu później zaprosi na zagraniczną wycieczkę itd

Gość hehehe he
miałam taka sama propozycje, z tym ze znam chłopaka juz pare lat, kolega, kiedys cos tam do mnie miał, teraz juz od dawna słaby kontakt i propozycja wyjazdu do SPA, wszystko opłacone...odmówiłam, nie wyobrazam sobie by pojechać...bo niby z jakiej okazji? wszystko opłacone...a co to sponsor??kazda normaLNA KOBIETA CZUŁABY ze musi w takim razie jakos odwzieczyc sie.... takze nie do przyjecia

kazda kobieta lubi takie wypady, nie wiadomo co ona sobie myslala, moze chciala zaszalec z nieznajomym, moze chciala go wykorzystac, ciezko powiedziec. Facet skoro kasiasty to pewnie chciał ja przyciagnac do siebie na kase, moze był tak miły i stwierdzil ze chce jej zrobic przyjemnosc, ale jak dla mnie to wyglada tak ze on chcial ja przeleciec a ona wykorzystac go lub jej sie podobał i chciala tego