Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobrawka88

schudnac z brzucha

Polecane posty

Gość Dobrawka88

kochane kobietki, 16 miesiecy temu urodzilam dzieciaczka. Został okropny brzuch;/ co polecacie jaka forme cwiczen plus dieta?

Gość obiektywny w
Miejscowo brzucha nie spalisz. Najlepsza opcja to interwały (lub ćw siłowe + interwały) i nie przesadzać z robieniem setek brzuszków. Poza tym kremy itp. Sama dieta nic ci nie da. Zreszta widać to po komediowym dziale "dieta".

Gość obiektywny w
Dilay -> nie pisz głupot. A co do brzucha to też kwestia czy jest flak czy zwykła nadwaga tam.

Gość Dobrawka88
brzuszki wiem ze malo co pomogą na spalenie tluszczu. Mozesz cos wiecej opisac o tym?

Gość Dobrawka88
tzn mialam cesarskie ciecie tluszcz jest widzę to i skora obwisla tez jest taki flaczek.

Gość Dobrawka88
ogolnie to jestem szczupla. Mam 156 cm i 49 kilo tylko ten brzuch zasrany :/

Gość nie można schudnąc
tylko z jednej częsci ciała obiektywny ma racje

Gość nie można schudnąc
tylko z jednej częsci ciała obiektywny ma racje

aerobiczna szóstka weidera jest dobra aczkolwiek nie dla każdego więc zależy od organizmu. Jedni twierdzą, że nie jest to coś dla osób chcących się pozbyć zbędnego tłuszczyku z brzucha bo wyrabia tylko mięśnie, inni że wspaniale ściaga ''wiszącą'' skórę (czyli coś dla kobiety po ciąży) i wciąga brzuch. Na internecie można też znaleźć mnóstwo dziewczyn prowadzących internetowe pamiętniki ze zdjęciami z każdego dnia ćwiczeń i widać rezultaty. U niektórych znika nawet 10cm w pasie u innych nie bardzo ale na pewno warto spróbować ;)

Gość obiektywny w
Brzuszki możesz robić, ale nie w setkach powtórzeń. Co do brzucha zależy od organizmu. tak naprawdę optimum to dieta + trening siłowy i nastepnie interwały + naprzemienny prysznic zimno-gorący, kremy ujędrniające. Aczkolwiek musisz mieć świadomość, że możesz tylko polepszyć stan, a do stanu optymalnego sprzed ciąży może brzuch i tak nie wrócić. Wejdz sobie na sfd.pl, tam ci najlepiej pomogą. W dział dieta tutaj nawet nie wchodź.

Gość Japkoszurka
przy twojej wadze i wzroscie NIE DA sie miec brzucha wiem co mowie, mam 2cm wiecej niz ty, 3kg wiecej i jestem szczuplutenka

Gość jak to nie da się?
:O kobieto, wszystko zależy od budowy ciała sama waga i wzrost nic tak naprawdę nie mówią poza tym 49 kg przy tak niskim wzroście to wcale nie jest mało

Gość Dobrawka88
spróbuję 6 weidera i kupie hula hop

Gość jak to nie da się?
to była wypowiedź do Japkoszurka oczywiscie;)

Gość Dobrawka88
tzn ogolnie chodzi o to ze nie jestem tlusta, z reszty ciala jestem zadowolona jest ok, tylko w brzuchu jest za duzo i ta rozciągnięta skóra.

a tak nie chce cie zamartwiac ale bratowa tez miala cesarke i jej powiedzieli od razu zeby sie nie spodziewala plaskiego brzuszka juz bo miesiec zostal rozerwany i tak naprawde (podobno) nigdy sie nie zregeneruje calkowicie i nie bedzie w stanie go ''poprawic'' cwiczeniami. ale i tak probuj :)

Gość dla Dobrawki
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related