Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelka amelkaaa

Czy to prawda że włosy w pewnym momencie PRZESTAJĄ JUŻ ROSNĄC????

Polecane posty

Gość amelka amelkaaa

Zapuszczam włosy i one nadal są za ramiona. :( Czy to prawda że włosy mogą przestac rosnąc?? Koleżanka mi tak powiedziała

Gość Japkoszurka
tak, dlatego właśnie przez te kilka lat młodości łonowce utrzymywały długość 3 cm, albo brwi, które zatrzymują się po urośnięciu kilku cm, co do włosów na głowie - również ale zależy od persony, ile już zapuszczasz?

Gość niestety.........
jesli je fabrujesz , prostujesz i meczysz na wszelkie mozliwe sposoby to mozliwe

Gość Japkoszurka
niestety........

Gość amelka amelkaaa
zapuszczam juz chyba z 4 lata i nadal sa takie same:( a niektore moje kolezanki przez ten czas potrafily zapuscic juz do pasa. No farbuje ale tylko odrost, a prostuje nie codziennie, one tez prostuja

Gość Japkoszurka
kurde, rozpisałam sie mi znikło hahaha :D do niestety....

Gość Japkoszurka
KURDE .... znowu, mam jakiś błąd chyba chciałam napisać że to nieprawda że włosy przestają rosnąć od farbowania i innych chemicznych 'spraw', może to spowolnić ich wzrost ale nigdy zatrzymać

Gość Japkoszurka
amelka a miałaś kiedyś dłuższe włosy ?

Gość ...ot..co...
tez tam mam :O zapuszczam wlosy juz pare dobrych lat a one maja wciaz ta sama dlugosc :(

Gość amelka amelkaaa
japkoszczura tak, w młodości miałam włosy do pasa:( pozniej tak w gimnazjum jakos zaczelam obcinac i pózniej juz nie miałam dłuzszych jak do ramion a potem to juz wogole nie rosly

Gość dgdfhfghghjhlkl;
no wlasnie: prostujesz, farbujesz, to juz masz odpiowiedź.

Gość Japkoszurka
widocznie wzrost się zatrzymał, tak masz zapisane w kodzie genetycznym i niestety nic z tym się nie da zrobić, możesz jeszcze odwiedzić dermatologa który ci dokładnie zbada skórę głowy, ponieważ niektóre rzadkie choroby również zatrzymują wzrost

Gość zxc xzczc
skoro malujesz odrosty to mocno oslabiasz cebulki-maja prawo rosnac w tempie zolwim, a w miedzy czasie w ciagu tych 4 lat nie scinalas przypadkiem koncowek?? to ze przestaja rosnac wlosy to bzdura

Gość Japkoszurka
włosy powinny rosnąć min 0,5cm na miesiąc jeśli rosną mniej to nie jest to niestety normalne

Gość amelka amelkaaa
ścinam co jakies 3 miesiące ale tylko 1 cm, czy ścinałam czy nie to i tak nie rosną, mam troszke teraz dluzsze ale juz wiecej pewnie nie urosną jak zwykle a pozatym wcinam vitapil

Włosy na głowie nie przestają rosnąć same z siebie. Ty lepiej się dobrze przyjrzyj czy nie zaczęło ich ubywać (stawiam na jakieś braki witamin albo chorobę skóry). z drugiej strony jeszcze przed studiami miałam znajomą która włosy zapuszczała 7 lat i miała tylko do klatki piersiowej....