Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkkkka

czesc czasami mam widzenia...

Polecane posty

Gość paulinkkkka

mam 20 lat i studiuje ogolnie wszystko wygladalo bardzo normalnie do czasu kiedy zaczelam miewac wdzenia, zdarzylo mi sie to tylko kilka razy -przewidzialam przyszlosc to nie sa sny a widzenia na jawie. np kolezanka stojaca wsukni slubnej kiedy ubrana byla w zwykla bluzke i spodnie potem okazalo sie ze bala mi sie powiedziec ze sypia od paru dni z zonatym mezczyzna. ostatnio nie mialam zadnego widzenia a moje zycie bardzo sie komplikuje chcialabym to COS w sobie rozwinąc jest ktos kto moglby mi pomoc?

Gość runka.
z czasem Ci się rozwinie, a kim jesteś ogólnie?

Gość paulinkkkka
jak to kim jestem? mozesz sprecyzowac ?

Gość paulinkkkka
wiesz nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam w sumie to zaczelo sie dziac po wizycie u wrozki po raz pierwszy i teraz juz dawno nic nie widzialam martwie sie :(

Gość kuku ryku.....................
Ja czasami tez to mam... Jakies przebłyski sytuacji lub silne przeczucie, jakas mysl... To wszystko się potem potwierdzało....

Gość diqewubfi
jak i ja, przepowiedzialam m in smierc babci to sie rozwija samo

Gość paulinkkkka
kurcze chcialabym z kims porozmawiac kto ma z tym doczynienia pod wplywem czego sie to rozwija ? ja np przeczuwam tez emocje itp ukryte zle mysli takie tam wiem ze to glupio brzmi ale naprawde jest niesamowite kurcze chcialabym wiedziec wiecej

Gość elizodoszerzka
hej a moglabys sprobowac przewidziec cos o mnie? dasz rade?

Gość elizodoszerzka
ale jest to dla was mile przezycie czy wolalybscie tego nie miec?

Gość paulinkkkka
czasami sie boje ale z drugiej strony mnie to fascynuje. no wlasnie musze powiedziec ze raczkuje i w zaden sposob nie potrafie kontrolowac tego i np przewidziec jak ktos mnie o to prosi a bardzo bym chciala :(

Gość wieslaw z.
hej, ja mam widzenia tylko raz w miesiacu bo na tylko tyle mi naczelnik wiezienia pozwala, ale ogolnie jest super

Gość paulinkkkka
jest ktos kto moze mi pomoc?

Gość elizodoszerzka
dodaje temat do ulubionych, osobiscie ciekawia mnie takie rzeczy rozmawialas juz z kims na ten temat? mozesz sie "pochwalic" jeszcze jakimis osiagnieciami w tej dziedzinie?

Gość paulinkkkka
mam pare takich ... np bardzo kochalam pewnego chlopaka tylko psulo sie miedzy nami strasznie jestem taka debilka ze ciagle zadawalam sobie pytanie czemu czemu? czemu ? i lezalam na lozku w nocy oczywiscie zaplakana i u boku tego idioty i zobaczylam na fotelu siedzaca lalke woodu tylko przez chwilke potem moj men zaczal sie zachowywac jak debil bawil sie mna traktowal jak lalke bawil sie z kumplami i zapominal o mnie ... wczesniej kiedys jeden gosc obiecywal mi milosc pewnego razu siedzialam na lozku i zobaczylam swojego chlopaka calujacego dziewczyne z czarnmi krotkimi wlosami potem okazalo sie ze wprowadzila sie na dol nowa sasiadka z czarnymi krotkimi wlosami i on baaardzo ja polubil...

Mój mężczyzna potrafi przewidzieć przyszłość. Daleką. Ma dużą wiedzę co do np świadomego snu, oobe, widzeń... Więc może z nim byś pogadal. Ale go przy mnie nie ma więc ewentualnie na pocztę byś napisał. Mówił mi że nie powinno się innym mówić co go spotka w życiu więc nigdy - nie tylko dlatego ale w ogóle wcale- nie chciałam znać swojej przyszłości...

Gość paulinkkkka
podaj mi maila jesli mozesz