Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 lata i nigdzie nie zagrzala

Oświadczyl wam sie ktoś BEZ pierścionka?

Polecane posty

chłopak mi się oświadczył, na moje półżartem pytanie o pierścionka był zaskoczony i pytał, czy chcę..

Ja osobiście, pytaniem o pierścionka, też byłabym zaskoczona. :D Czy dzisiaj na wyprzedażach, w promocji dołączali głupotę???

chodiz mi o to,ze myślalam ze facet oświadczając sie daje pierścionek zaręczonowy.. ja oświadczyny przyjęłam, pare dni póxniej wspomnialam o pierscionku a ten zdzwiony....że to przecież tylko na filmach są pierścionki... i co wy na to??

W prezencie ofiarowal mi japąka, ktorego znalazl na ulicy

Gość z warmii
Oświadczyny bez pierścionka to nie oświadczyny tak jak ślub bez obrączek. Mój mi się oświadczył z pierścionkiem w te święta, wcześniej były tylko rozmowy o pierścionkach.

Nie wiem po co to zrobił? Jezeli nie mial kasy mógł chociaz kupić srebrny niedrogi pierścionek.Mój facet mi sie oświadczał z pierścionkiem i u wszystkich zaręczonych jakoś zawsze to tak wyglądało. Pierwsze słysze o takich zaręczynach

13:55 [zgłoś do usunięcia] ammarie Nie wiem po co to zrobił? Jezeli nie mial kasy mógł chociaz kupić srebrny niedrogi pierścionek.Mój facet mi sie oświadczał z pierścionkiem i u wszystkich zaręczonych jakoś zawsze to tak wyglądało. Pierwsze słysze o takich zaręczynach No tak, bez pierściąka, to co za zaręczyny. :) Koleżankom nie można pokazać i pamiątki nie ma. :) Kurwa, laski, Wy macie po 20 lat, a zachowujecie się jak gówniary albo takie dewotki stuletnie. Jeeeeez.... co za czasy. :(

musztarda, smiej sie smiej,pewnie ty masz/mialas normalnego faceta, dla ktorego piersionek zareczonowy to nie byl tylko rekwizyt filmowy :O

Gość iindianeczka
my sie nie zareczylismy - bo nawet nie chcielismy slubu ale musielismy sie haitnac. pierscionka nie mam - tylko obraczke nosze - ale to nie jest najwazniejsze - najwazniejsze jest uczucie. ogolnie to wsrod znajomych dawali sobie pierscionki i jakos sie jeszcze nie hajtneli:P albo jeszcze lepiej - jedni sie rozwiedli. wiec ja jakos nie uwazam zeby pierscionek byl taki wazny. ale jesli bys chciala to powiedz - ze bys chciala - jakis nie drogi - symboliczny.

Gość csacasascsac
i tu wlasnie wychodzi co jestw azne dla was w zwiazku-gesty i rzeczy czy uczucie. moj znajomy oswiadczajac sie swojej dziewczynie rzucil jej 3 pierscionki po babci i ammie i powiedzial do niej: wybierz sobie:):) ona zasmiala sie razem z nim i potraktowala to z usmiechem, do dzis razem sie z tego smieja i opowiadakja te historie i raczej nikt z tego szumu nie robi, bo nie to jest wazne.

Musztardko kochana ;) Może faktycznie zrobił to dla jaj. Ja z moim X mieliśmy zareczyny wśród rodziny,tradycyjnie jak to powinno być. Może chłopak ma takie poczucie że pierścionek nie jest wyznacznikiem uczucia,ale pierwszy raz sie z taka sytuacja spotkałam

mój facet zrobił coś podobnego, ale jakoś nie wyglądało mi to na oświadczyny, nie pragnę pierścionka za milion, ale chciałabym go mieć

Gość hahahhahahahahahahahha;)))
mój bez pierscionka oswiadczał mi sie 1000 razy, nawet raz klnęknął na ulicy krzyknal ze kocha "tą dziewczyne" i czy bede jego zoną ale on wie ze powaznie potraktuje dopiero gdy przyjdzie z pierscionkiem, nie naciskam, cierpliwie poczekam az sobie odłozy (a nie zarabia zle ale woli wydac na cos innego ) tak więc w moim przypdku mu sie nie upiecze bo skoro ma na nowy gadzet do auta to dla mnie tez powinien znalesc chociaz te 300 zł...

swoją drogą cwany koleś , myślał że zaoszczędzi. no już go lubię :D

taaa super spontan powiedział zdanie czy zostaniesz moją zoną, sory ale żaden wyczyn z jego strony...

Gość iindianeczka
ale wy jej mieszacie - ze sie pierwszy raz z tym spotykacie- ze ktos tam mial zareczyny "tradycyjne" wsrod rodziny, "takie jak powinny byc". co to ma byc??? zaden spontan - tylko wlasnie takie oklepane i beznadziejne sztuczne i umowione pierdoly! a niech wszyscy zobacza, a sie pokazemy jak sie kochamy:P moim zdaniem takie wlasnie na pokaz zareczyny mozecie sobie wsadzic pomiedzy bajki. takie prawdziwe zareczyny powinne byc pomiedzy dwojka zakochanych ludzi, bo w takim wydarzeniu - nie musi byc publicznosci - a co - jesli nie ma takiego wydarzenia - to juz nie ma milosci>>??? ze on nie kocha - bo nie dal pierscionka przy wszystkich???

no mnie np. to rozdziewiczył mój "narzeczony" :D chociaz w sumie byl ze mną nawet u jubilera by zobaczyc co mi sie podoba i wypytał o mój rozmiar palca. i to bylo dawno i jakos sie nie kwapi moze to taka zagrywka była :P

no dla mnie to np byłby spontan jezeli by nagle uklnęknął z pierscionkiem. Sztuczne to jest jak facet mówi do Kobiety - oswiadcze Ci się podczaqs kolacji wigilijnej powiedz mamie :D

Gość Ile kosztuje
Ja mam ładny pierściąnek :D

Poprawcie jesli sie myle, ale sa oswiadczyny i zareczyny i oswiadczyny moim zdaniem najlepiej we dwoje, bo wstyd jak odmowi :) a zareczyny, to moga byc huczne i pompa w obecnosci rodzicow

wolalabym pierscionek za stowe niz spotnatniczne oswiadczyny

za dużo filmów lalki, nie mówię, że facet nie powinien dać pierścionków, ale skoro tak wysokie to od autorki zależy czy przyjmie taką formę zaręczyn czy nie, być może w przyszłości napisze " mam dosyć pierścionków od męża"?

ja myślałam ze ludzie sie zareczają w chwili gdy facet zakłada pierscionek na palec wybranki, i ja bym chciała by mój to w koncu zrobił, bez osób trzecich.

Gość iindianeczka
to jak tak bardzo pragniesz tego pierscionka - to wez mu powiedz zeby ci kupil taki pierscionek nawet za 100 zl bo nie mozesz bez niego zyc.

za duzo filmów lalki? Błagam Cie Józek! Jeżeli facet oswiadcza sie Kobiecie to powinna to byc jego przemyslana decyzja, z którą btw wiążę się ślub, a jeżeli chce zakladac rodzine to powinien byc odpowiedzialny no i raczej powinno byc go stac na taki pierscionek chociaz symboliczny za 200zł a jezeli nie to sie wstrzymuje i czeka na odpowiedni moment. Wybacz ale jak dla mnie facet nie wykazał się jakimiś super zaletami pytajac sie czy zostaniesz moją żoną. a obrączki ślubne to pewnie też rekwizyty, w koncu można zaoszczędzic... Żeby pogadali sobie że np. wybiorą coś z ajakiś czas bo mu sie teraz nie wiedzie, ale po kilku dniach facet zdziwiony że od kiedy kobieta oczekuje pierscionka, no prosze, dla mnie to jakis palant troche.

Gość 369&
Mi sie oswiadczylo dwoch bez pierscionka. Mialam z nimi slub wziasc. Jakos mnie do pierscionkow nie ciagnie.