Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glupiebledy

Jak mogłam z nim być? jestem wyśmiewana, mam myśli samobójcze.

Polecane posty

Widziały gały co brały, ale cóż, teraz mi ciężko. W wakacje nie wiem z jakiej przyczyny związałam się z pewną szkolną ciotą, którego nikt nie lubi, no może ci w niższy sfer... nie moge przeboleć tego jaka byłam głupia i naiwna, jak bardzo lekkomyślne było to z mojej strony. Nawet tego kogos nie kochałam. A teraz ? Teraz słyszę złośliwe komentarze , żeby nie kolegować się ze mną bo chodziłam z kimś takim , oczywiście mam paru przyjaciół którym to zwisa, ale reszta? Boję się , że nowo poznani ludzie sie o tym dowiedzą i to będzie dla nich odrzucające, boje się też, że chłopak który mi się podoba nie będzie chciał mieć nic wspólnego ze mną przez tą nieprzemyślaną sytuacje, której bym za nic nie powtórzyła. Jak sobie z tym poradzić? Wmawiać ludziom , że to tylko plotki? Wymyślać inne historyjki? Żyje w niepokoju ze moje opinia spadnie do zera.... mam myśli samobójcze gdy pomysle ze moge stracic znajomych.

Masz dziewczyno problemy :o Histeryzujesz i tyle.... Mowisz to nie ja bylam i kropka :D

Gość Kim Dzwonk Dongle
Ja bym was wszystkich degeneraci wsadził do komory gazowej :O🖐️