Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr psychologii

seks jest niehigieniczny

Polecane posty

Gość dr psychologii

przecież juz w momencie pocałunku bakterie wędruja z jednego układu pokarmowego do drugiego, potem ssanie i lizanie penisa i takoż samo pochwy i odbytu - kosmiczna mieszkanka bakterii. Później pot, smród.

Gość Forever Alonek
Popełnia pan zasadniczy błąd gdyż właśnie w ten sposób można się zachartować przed tymi bakteriami.

Gość fajnutkaaa slicznotka
zgadzam sie

Gość nadalibyście
się z moim mężem na rozmowę,bo on się brzydzi robić mi minetki. Zawsze jak już go uproszę to po wylizaniu mi cipki idzie do łazienki wypluć slinę. Dopiero wypłucze usta i wraca,i wtedy zaczynamy się kochać, mnie wszystko juz wtedy opada i tracę ochotę:/ on nie przełyka sliny,bo są w niej bakterie z mojej cipki. Pozostawię bez komentarza.

Gość nadalibyście
Dodam,że jestem zadbana,czysta i zdrowa(zeby nie było podtekstu,ze go odpycham). Cipkę mam zawsze czystą i wydepilowaną.

Gość robin hohodka
przepraszam ale te bakterie są pożywne' dzieki nim jesteśmy doładowane i zadowolon e

Gość pomóżcie mi,bo mi nick
wytłumacz to mojemu mężowi--jemu się tego nie przetłumaczy. Jak ja sie czuję,jak idzie wypluc slinę po tym jak mnie wyssie--wybrazasz sobie? Wolę nawet juz go nawet o to nie prosić,niż znosić jego sapanie pod nosem i niezadowolone miny. Mamrocze cos pod nosem,zanim się zgodzi wogóle.