Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaga bez baby

Przeprosiny były, poprawa tez, ale znowu zaczyna sie naganne zachowanie

Polecane posty

Jakis czas temu pisalam tutaj jakk wynioslam sie juz drugi raz na kilka dni od meza i jego córki do drugiego mojego domu,.Przed swietami mloda za namową ojca przyszla mnie przeprosic, obiecala ze juz nie bedzie sie tak brzydko do mnie zachowywac, świgilie i swieta spedzilismy w dosyc spokojnej atmosferze,młoda bardzo sie pilnowala i byla uczynna, pomocna,ładne zyczenia zlozyla, przytulila nawet sie,...swieta sie skonczyly i jej zyczliwoisc , uczynosc i dobre zachowanie rownież.Wczoraj i dzisiaj na kazdym kroku jest podszczypywanie mnie, zaczepianie, łapanie za język, pyskakowka,dąsanie się.Nie wytrzymam :o wyjde z siebie i stane obok [zły] a mąż wraca po 23 godz 😭

Gość madziulka1e
może pomoże szczera rozmowa,tylko szczerość to podstawa w związku

Gość hwdpxx
może chce twojej uwagi zamiast krzyczeć porozmawiaj z nią poważnie spytaj się co ma do ciebie musicie pogadać musisz ją przekonać że nie jesteś jej w rogiem i chcesz ją pokochać musisz być też wyrozumiała z tego co piszesz wynika że ty też masz swoje fochy

tylo ze prowodorem sytuacji nie jest sam mąż,ale jego corka.A szczerze rozmowy to są kilkarazy dziennie i na krotką mete działają

Gość hwdpxx
coś mi się wydaję że te szczere rozmowy polegają nad godzinnym twoim ględzeniu i wykładzie musisz dziecko wysłuchać przede wszystkim musisz wysłuchać ją a nie tylko słuchać do tego jedna rozmowa nie wystarczy

Mam bardzo stersująca odpowiedzialną prace,najtrudniejszy spor w mig rozwiązuje a z 13 latką za cholere nie porafie dac sobie rady W szkole wieczne narzekania na nią,, ma co roku zachowanie naganne /nieodpowiednie Prosi sie ją o cos to ile musi sie nagadac, targowac, namarudzic, powarczec że az głowa boli.Ja skolei jestem konsekwentaa i nieustapliwa,ale nie krzycze i nie uzywam jakiejkolwiek przy tym agresji

Gość hwdpxx
może powinności iść wszyscy razem całą rodziną do jakiegoś psychologa albo negocjatora obca osoba lepiej wam pomoże bo spojrzy na sprawę obiektywnie do tego twoja córeczka bardziej powie o swoich problemach obcej osobie niż swojemu tacie czy tobie pewnie cię obwinia za to że się rozpadło małżeństwo jej rodziców albo po prostu cię nie na widzi bo myśli że tatuś cię bardziej kocha

Fochow to ja nie mam, ale ze jejstem konsekwetna i nie odpuszczamm, wtedy jestem beeee gdy nacisakm aby zmyla po sobie, ogarnela sie, czy zasiadla do nauki. Tak jak dzisiaj taki lament odtawila bo nie chcialam napisac jej wypracowania z polskiego, powiedzialam ze moge pomoc, np w interpretacji jesli nie rozumie jakiegos przekazu,, ale napisac to ona sama musi, noi zaczelo sie, ze wszystko robie aby kiblowla, ze zapewne bede czerpac satysfakcje jesli znow dostanie lufe tylko dlatego ze za nią czegois nie odrobilam etc etc.. Bardzo lubie ją chwalic nagradzac, karcic nieznosze, ale niekiedy i to drugie sie zdarzy jesli nie ma w domu ojca,a sytuacja tego wymaga, no bo ilez mozna

tez tak mysle abysmy wszyscy sie udali na jakś terapie czy nie wiem co, męża cor byla u ped szkonego ( z powodow brzydkiego odezwania sie do nauczycielki na lekcji)ale i tak to nic nie dalo bo nie chciala z nim wspolparcowac

Gość ytytyytyt
Pamietam twwoj topik.To jets forma pokazania swojego "JA", nie ulegaj jej ale okaz rowniez odrobine wyrozumialosci