Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyhyyymmm

słowa taty mnie bolą

Polecane posty

Gość yyyhyyymmm

mam 21 lat, mój tata często mnie obraża i rani w różny sposób.. gdy się kłóce z moim bratem , staje w jego obronie, przy czym krzyczy i mówi coś w tym stylu "przestań już , czy ty mądra jestes?" , " zaraz wylecisz stąd," . "wynos sie , do pokoju"... albo jak siedze w pokoju i cos robie, tak jak ostatnio .. czytalam ksiezke, uslyszalam jak w kuchni cos mu sie nie spodobało.. moze , nie bylo posprzatane na stole, a on: " co za tępą dziewczyna", " co za głupia katoliczka".. czesto przytacza słowo katolik. nie wiem skąd mu sie to bierze , nie chodzę do kościola, ale sam fakt ze wierze w Boga jest dla niego powodem zeby nazywać tak wszystkich ludzi głupimi.. nawet kiedy nie ma pojecia o danym czlowieku, jest on dla niego potencjalnym glupim katolikiem... ja odczuwam znaczącą niechęć jego co do mojej osoby.. nie wiem dlaczego.? czy dlatego ze jestem kobieta, a to znaczy ze jestem gorsza od swojego brata ? chodzę na studia, zawsze sie dobrze uczyłam, wiec to nie chodzi o to ze mogę być głupia w szkole .;/

Wybacz ale to pikus. Gdybys slyszala jak moj sie do tej pory do mnie odnosi popierdoleniec zjeb prymityw debil idiotka kretynka to najdelikatniej

Gość yyyhyyymmm
i co robisz?

Nic od dawna z nim nie mieszkam kontaktuje sie gdy tylko musze dluga historia

Gość klaus von nochal
mój mówi, ty bękarcie! nie wiem o co mu chodzi?

Gość yyyhyyymmm
ja sie staram go ignorować, ale czasem nie wytrzymuje

Gość ptasiek nastroszony
moze mu wstyd przynosisz?może się brzydka urodziłaś, a moze z ułamkami masz problem i przeżywa , i załuje , że wtedy nie była trendy aborcja

Gość yyyhyyymmm
nie jestem brzydka, za to ty chyba musisz wstyd przynosić swoim zachowaniem rodzinie, z tego co widzę.

Gość palissander
może jest zbyt ograniczony, aby dać sobie radę z pogardą dla kobiet a jednocześnie ma zbyt wiele fałszywej dumy, aby uznać istnienie Boga, który uleczyłby jego rany? Uznaje, że nie ma ran, nie ma problemu - bo problemem jesteś ty a nie jego zachowanie i nie musi nic rozwiazywać..? No bo po co rozwiazywac prablem jak go nie ma?

a pewnie ze mu wstyd przynosze bo brzydka powaznie chira pyskata nie pozwalajaca sie juz tlamsic. Skonczylam studia znam jezyk pracuje zalozylam rodzine przygarnelam kota staram sie utrzymywac dobre relacje z rodzina z Jego strony Nie cpam nie uchlewam sie do nieprzytomnosci nie robie nic co moglo by go tak wnerwiac nie ciagne od niego kasy pomagalam mu w pracy jak mial jakis tam biznes ze free albo za psie pieniazki no tak ma wielki powod do wstydu

i to ze w wieku 4 lat czytalam biegle tez problem ze trylogie przeczytalam w wieku 6 lat tez problem i powod do wstydu jak jasna cholera pisze ogolnikowo i orzykladowo

Gość yyyhyyymmm
ja tez nie wiem o co mojemu chodzi..

To proste niektorzy mezczyznie nie dorosli do bycia ojacami w ogole jak moj bo osoby jego pokroju nie powinny zakladac wlasnej rodziny i jak Twoj ktorzy wyraznie faworyzuja syna a kobiete maja za nic olej bo nie warto zadreczysz sie wiem ze to nielatwe itd ale nie ma sensu zebys cierpiala i plakala zacisnij zeby i tyle jakbym Ci napisala pare kwiatkow jakie poznalam jacy potrafia byc tatusiowe to kapcie by Ci spadly dziewczyno

Gość hellenka z okkienka
modl sie do Boga by chronil cie przed jego slowami

Gość yyyhyyymmm
heh ci "ojcowie" od siedmiu boleści