Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna zuzanna

Ogladam zdjęcia na Rotten-czyjestem nienormalna?

Polecane posty

Gość anna zuzanna

Kurcze,ogladam tam roztrzaskane głowy,trupy w rozkladzie i jakos nie robi to na mnie wrażenia.Mam coś z glową?

tak, masz cos nie tak ze soba, interesuje Cie smierc. To znaczy ze jest cos bardzo nie tak

Gość anna zuzanna
Nie weszłam tam specjalnie,tylko ktoś pod pretekstem pokazania pryszcza na twarzy ,wstawil zdjecie z Rotten-a i jak juz tam weszlam,to sobie obejrzalam wszystko,tak z czystej ciekawosci :)

Gość dddddddddddffffffffffffffff
pokaz cos fajnego

moze jestes bardzo nieczula na takie rzeczy, czyli moglabys pracowac w taki sposo jak krojenie cial itp. ale ja sie dziwie jednemu PO CO REKLAMUJESZ TA STRONE

Gość anna zuzanna
Nic nie reklamuje.Ot tak napisalam.Zresztą nie trzeba jej reklamować-kazdy ją zna :)

Gość gggg343
ja tez ogladalam zdjecia z rotten i nie zrobily na mnie wrazenia... bo to martwe ciała... ale za to nie moge ogladac nic z odbytem (goatse, two guys one horse- nie oglądajcie tego!) albo rzeczy typu- tortury, znęcanie się nad dziećmi, dręczenie zwierząt. Martwe ciało jest martwe- ktoś taki już nie czuje... Ale jak jest cierpienie żywego stworzenia pokazane... No to nikt normalny nie powinien dobrze się czuć oglądając coś takiego.

Gość rfgtre
daj adres :classic_cool: