Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgberhrfyhr

Dziewczyny czy chodzicie w rajtuzach ? :/

Polecane posty

Gość cgberhrfyhr

Ja czasami ubieram kozaki i czarne grubsze rajstopy a mój facet śmieje sie i mówi że wyglądam jak przedszkolak i jak sobie wyobrazi te gatko na moim tyłku to mu sie śmiac chce :o Czy to faktycznie tak głupio wygląda ? Chodzicie tak ubrane ?

Gość swoja droga..........
mi sie taka "moda" nie podoba :O serio przypomina mi przedszkole..... mysle,ze doroslym nie wypada, zalosne to

Gość kichanka
no ale masz cały czas w spodniach chodzić czy z gołymi nogami? o co mu chodzi bo nie czaję... Faceci mają czasem śmieszne pomysły :)

Gość O ja niepocieszona!
Nie wyglada glupio, po prostu masz głupiego chłopaka. Moj facet takich szopek nie odpierdala, a moj tyłek- nawet w rajstopach sie mu podoba

5 lat temu to bylo nie do pomyslenia,zeby ktos sie w tych "GETRACH" wypuszczal na ulice, i dziewczyny chodzily albo w spodniach albo w kieckach..

do sukienki/spódnicy czy tuniki rajstopy czarne są idealne nawet w zimę, już od dawna więc to nie jest tylko 'moda', zmień chłopaka :P

Gość O ja niepocieszona!
To w zimie pod "kiecka" masz gole nogi?

ale ona nie pyta o rajtki pod kiecke, ona nosi getry+bluzke:O

Gość o.flaszka
Te czarne grube rajstopy to ostatnio jakaś kolejna plaga po legginsach. Kobiet w tych cieńszych ze świecą ostatnio szukać. A te grubsze faktycznie wyglądają jak rajtuzy. I nie ma a tu nic do rzeczy pora roku bo już jesienią był zalew tej części garderoby na ulicach.

Gość kichanka
no jeśli ma dłuższą bluzkę to dlaczego nie? no chyba, że ma rozmiar 48 no to wtedy może to trochę nieciekawie wyglądać...

ja w ogole nie rozumiem chodzienia w samych rajtkach po ulicy wiem,ze to pewnie wygodniejsz niz dzinsy, ale wg mnie wyglada tragicznie wiesniacko

Gość Fetysz
szukam kobiety która lubi rajstopy!

Gość O ja niepocieszona!
Nie rozumiem, to w temacie chodzi o chodzenie w rajtuzach nie do sukienki czy tuniki? :o tak z tylkiem na wierzchu? Odrazu mi sie przypomina babka rozmiar co najmiej 46 ktora widzialam w bluzce po pas i leginsach, które prześwitywaly widac bylo majtki w kropki:( to bylo straszne.

Chodzi ci o rajtuzy takie wełniane czy rajstopy? Ja chodzę w rajstopach do sukienki w zimę, ale nie w grubych. Ale też nie cienkich. Tak że prześwituje mi ciało.

Gość noszę
Twój facet przesadza. To normalne, że ubierasz grubsze rajstopy. Jestem facetem i w zimie pod spodnie ubieram rajstopy.