Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickka

Czy to możliwe że waga spada po tabletkach moczopędnych?

Polecane posty

Gość nickka

Mam krwiomoz, choc krwi w moczu nie widze, biore tabletku furaginum i jeszcze jedne moczopedne, codziennie ubywa mi 1kg! w tej chwili po 5 dniach stosowania stracilam 5 kg! czy to normalne? i co dalej? mial tak ktos? zeby po odstawieniu nie przybylo mi dwa razy wiecej :(

Gość bla kaa
a z czego składa się mocz? Z wody glównie więc tracisz wodę z organizmu.

wg mnie to raczej niemożliwe jedynie tracisz wodę z organizmu którą i tak musisz uzupełnić z powrotem ja też mam kłopoty z pęcherzem ale nigdy nie przydarzyło mi się chudnięcie po tabletkach i to tak w zastraszającym tempie 1 kg na dzień chyba na coś chora musisz być albo masz zepsutą wagę.

chora jesteś jak piszesz ale chodzi mi o jakąś chorobę o której nie wiesz ,tfffutfuu nie życzę ci nic złego.

Gość bgrr
oczywiscie ze mozliwe bo sa to jak sama napisals tabletki moczopedne wiec wydalasz o iwele wiecej wody niz powinnas.aby wrocic do wagi musisz bardzo duzo pic.powinnac ciagle miec przy sobie wode i ja popijac.

Gość nickka
no ale na co chora??? mialam robione badania i wszystko jest ok tylko mocz , nic mnie ne boli tylko ze mialam strasznie wysokie cisnienie ale juz mam uregulowane.

Gość bla kaa
widać za mało pijesz więc się odwadniasz. Odwodnienie jest niebezpieczne dla organizmu. To nie jest sposób na utratę kg.

Gość nickka
stosuje diete ale taką skromna, no i ćwiecze ale żeby waga spadala az tak, niepokojace. Dodam ze załatwiłam sie tabletkami przeczyszczajacymi NOMALOX i nie kupujcie tego swiństwa, dopiero po wszystkim przeczytalam skutki uboczne i teraz mam. Nigdy nawet w ciązy nie mialam problemow z pecherzem a co dopiero z nadciśnieniem,

Gość nickka
racja, malo pije. dzis wypilam kawe i 2 szklanki wody jak na razie, dojdzie jeszcze jedna kawa zaraz i moze wypije herbate i to wszystko.

Gość bla kaa
proponuję kontakt z lekarzem.

Gość nickka
racja, malo pije. dzis wypilam kawe i 2 szklanki wody jak na razie, dojdzie jeszcze jedna kawa zaraz i moze wypije herbate i to wszystko.

Gość nickka
przeciez jestem pod kontrola lekarza :) a kto mi zlecił badania i przepisał tabletki? Za 2 tyg powtarzam mocz, czy zeszło czy nie, musze wczesniej, ale za 3 dni mam dostac miesiaczke to nie moge.

Gość bgrr
malo pijesz. powinnas pic conajmniej minimum 2 litry wody dziennie jak bierzesz te tabletki Najlepiej wody a nie kawy Pozdrawiam

Gość bla kaa
tak, ale chodziło mi o taki efekt po 5 dniach brania leków.