Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Jakie badania bedą wykonywane? Długo to trwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Zalezy po co idziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam dzisiaj Napisano Grudzień 29, 2011 Kilka minut, ale będziesz musiała się rozebrać więc lepiej się ogol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja mamcia Napisano Grudzień 29, 2011 Laryngoroga- kto to ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Idę, ponieważ boli mnie ucho w środku, niedawno miałam ospę, a to mogło być powiązane. I od tamtego czasu od czasu do czasu leci mi trochę krwi z ucha... Przy tym bardzo boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laryngolog Napisano Grudzień 29, 2011 Mucha złożyła ci jaja w uchu, 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laryngolog zajrzy Ci do gardła Napisano Grudzień 29, 2011 będzie oglądał migdałki,potem zbada nos i uszy nie boli nic,chociaż oglądanie gardła jest nieprzyjemne przynajmniej dla mnie badanie nie trwa długo około 10 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 29, 2011 No, chyba Anna Mucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach