Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S C E P T Y K

Mozliwe to, aby kobiety z portali spoleczn. tak szybko sie chcialy spotkac?

Polecane posty

Gość S C E P T Y K

Dopiero zaczynam przygode z roznej masci portalami spolecznosciowymi. Slyszalem, ze to dobry patent, aby w miare szybko kogos poznac i spotkac sie. Nie sadzilem, ze niektore kobiety patrzac na fotke (nawet nie napomknalem o spotkaniu) napisza cos w stylu: w sumie masz racje jestem mila dziewczynka i mysle ze fajnie by bylo sie spotkac. Czy to naturalny objaw? Nie za szybko?

za szybko, to lepiej żebyś nie skończył. Dorośli ludzie wiedzą czego chcą i nie bawią się w ciuciubabke.

Gość tylko pamiętaj
przed randką dobrze wydepilować rowa bo wiesz różnie bywa ! :D

Gość S C E P T Y K
Mama mi mówi, że za szybko zaczynam, bo mam dopiero 13 lat. Ale co mam robić w tej przerwie świątecznej? Przeczytałem już po dwa razy wszystkie swoje komiksy z Kaczorem Donalde, :(

Gość hehe :D
Umyj dokladnie jaja, poperfumuj sie i do dziela. Laska nie bedzie czekac. Jak nie Ty, to inny sie za nia wezmie i dowartosciuje ;)

Gość ...joanna zwana bubą...
a na co czekać? takie portale są by znaleźć miłość.

Gość S C E P T Y K
Raczej milosci nie szukam, interesuje mnie luzna znajomosc, szukam kogos do pogadania, spotkania sie od czasu do czasu. No ale, zeby sie spotkac to trzeba cokolwiek wiedziec o tej drugiej stronie. A tu czarna dziura :)

Gość S C E P T Y K
Chciałbym zaprosić taką dziewczynę na poranny seans filmów MiniMini do Multikina, jakie miejsca zarezerwować, żebyśmy mogli sie ze spokojem przelizać?

Gość S C E P T Y K
Jedyna kobieta jaką dobrze znam to nasza szkolna woźna, potrafi tak pociągnąć ze szmaty, że aż świeczki mam przed oczyma, wątpię aby dziewczyny z portali społecznościowych potrafiły mnie tak rozgrzać.

Gość hehe :D
Podszyw niezle sobie poczyna. Az mnie brzuch rozbolal od smiechu :D

Gość hołubiecc
Najpierw człowiek pisze parę miesięcy z jakąś osobą, potem dochodzi do spotkania i ZONK - facet nie ma zębów (w Rozmowach w toku dzisiaj o tym było). No to lepiej najpierw się obejrzec, zeby potem się nie rozczarować.

Gość S C E P T Y K
podszywu żegnam :O nie no ja bym kcviał popisać fredzia zmarszczyć raz i drugi a spotkanie to później bo wiadaomo jak na żywo laske się zobaczy to już nigdy tak ostro nie stanie:)

Gość heheheehehehehhe
mozna tez "nadziac" sie na widelec i milo wspominac upojne chwile ;)