Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNA - PANNA

SYLWESTER NA PLACU KONSTYTUCJI W WA-WIE! Warto? kto był?

Polecane posty

Gość ANNA - PANNA

hej .. pytanie jak w temacie... warto się wybrać na taki koncert ?? wiem , ze jest bardzo sporo ludzi .. ale tak ogólnie .. dobrze można się pobawić na takim koncercie?? przyjemnie jest ? mimo kalendarzowej zimy to da sie przetrwać 6 godz na dworzu ?? pozdrawiam :P

Gość kudłata Adela
dla mnie 6h to za długo, bywało, że wychodziliśmy z domówki na taki koncert, tuż przed północą, ale wtedy był siarczysty mróz i trudno było wytrzymać, teraz przy tej jesiennej aurze będzie ok

Gość ANNA - PANNA
no i ja mam taką nadzieje... niby jasne , ze stanie sobie 6,7 godz na dworzu to na pewno za ciepło to nie jest , tymbardziej w taką porę , ale nie wiem czy słusznie mi się zdaje , ze przeciez w towarzystwie kilku tysięcy ludzi , do tego ruszając się , bujając :D - no choćby jakiś tam ruch przy muzyce to chyba nie jest tak źle ??

Gość Misiek......
a skąd jesteś autorko i czemu sama

Gość ANNA - PANNA
z Milanówka.. a czy to ważne :) ? a i co do bezpieczeństwa.. mam się o co obawiać?? od razu dodam , ze wybieram się tam z siostrą .. więc będziemy same we dwie.. chcemy spróbować spędzić w tym roku sylwka na koncercie owym w wawie , i z tego powodu , iż to pierwszy raz , dlatego chciałabym znać te największe minusy oraz plusy :D i czy warto w ogóle ..:P

Gość Misiek......
ja jeszcze nie byłem na Placu Konstytucji ale może w tym roku się wybiorę

Gość ANNA - PANNA
aha.. no i niestety dlatego nie możesz mi pomóc :P .

Gość christine 3
dla mnie to za długo, za męcząco, nuuuuda, ale niektórzy dobrze się bawią, co kto lubi, ja oglądam przed tv z pizzą i chipsami:) ciepło i wygodnie

Gość HMS..ZZF....Petard
na dworzu? Ty pier‏dolony tłuku.

Gość ANNA - PANNA
za długo ?? no właśnie o to najbardziej mi chodzi :D o te minusy :D chociaż każdy lubi inaczej ... a co do tej nudy to własnie miałam nadzieje , ze przez ten cały koncert , mnóstwo ludzi wokół to nie da się nudzić a czas to leci jak szalony :D

Gość ANNA - PANNA
tłuk? ahhah mamuśka CI imię wymyśliła , że hej :D

Gość ciekawskaonabezogona
Ja się wybieram z koleżanką też same we dwie, myślę, że będzie bezpiecznie, mam nadzieję^^

Gość ANNA - PANNA
trzepie konia pyskiem:classic_cool:

Gość ANNA - PANNA
hahahhaha pół- mózgów tu nie brakuje widzę :D

do _ ciekawskaonabezogona a to wy może z wawy jesteście?? no to widze , ze identyczna sytuacja jak u nas.. też dwie kobitki :D no u nas jeszcze przeszkodą są autobusy , bo trzeba znaleźć jakiś odpowiedni .. a ty byłaś już może ? albo ktoś z twoich znajomych ?

Gość ciekawskaonabezogona
My będziemy jechać z Warszawy, jeden autobus mamy, gorzej z powrotnym. Już kiedyś byłam, ale w większej grupie, no i było dużo pijanych ludzi, których lepiej było nie prowokować, bo wokół walało się dużo pobitych butelek, ale to po zakończeniu imprezy, a tak to nawet fajnie było:)

Gość Misiek......
mogę was przenocować jak coś

Gość Oczywiście że
jeśli chcecie ,mam kilka biletów po 100zł.

biletów po 100 zł ..? na co mi te bilety ? no mamy nadzieję wrócić autobusem .. kilka niby kursuje ' więc mam nadzieje , że wypali .. a za nockę to dzięki :D u kumpeli się prześpimy ..

Gość bilet nalepisz sobie na czoło
wieśniaro zafajdana

oo .. następny cymbał ...:) witam A jak z " pobliskim terenem " ?:D można bezpiecznie chodzić po warszawie ? oczywiście nie szwendać się po ulicy bezsensownie ' ale ogólnie.. jest o co się martwić jeśli chodzi ogólnie o bezpieczeństwo w sylwestra w warszawie ??????????????????

raz bylam i bylo zayebiscie! zimna nie czuc bo jest tyle ludzi i wódki i w ogole jest cool trudno opisać ale w tym roku lipna biesiada jakby byl Feel to zyc nie umierać no nie

aaa i jak ja bylam to bylo z -10 albo - 15 stopni :D ale jakos nie zamarzlam a wczesniej bylam jeszcze na plenerowym koncercie na dzielni, w tym roku cieplej, ej z milanowka jestes? a znasz takiego przystojnego blondynka K.M-Ś ? :classic_cool:

haha :D nie pomogę Ci , bo nie znam :D a jak z bezpieczeństwem ? bez problemu mogłaś się przemieszczać po wawie? nie ma co do tego obawy ? ze jakieś napady , bijatyki itd?

Gość kiepski pomysł
czasami butelki fruwają zawsze daleko od sceny najgorzej jest z powrotem ja byłem 2 razy i mam dosyć zawsze na piechotę do domu ! 🖐️ :classic_cool:

Bijatyki, napady... Jakby tego w Waszej milanowskiej wsi nie było... Zapomniałas jeszcze o gwałtach! Przecież takie dwie wieśniary to łakomy kąsek dla stołecznych podchmielonych samców. :D

hahahahha :D ty to ja mam pomysł ! Dawaj z nami! jak zobaczą takiego półmózga przy nas jak ty , to nawet i gwałcić im odechce :P nie no spoko .. dzieki za wszystko .. coś tam mi pomogliście :D pozdrawiam i tych wręcz w nadmiarze inteligentnych jałopów też :D udanego nowego roku !:P