Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Origami787

rok temu się poznaliśy-a ja wciąż nie potrafię o nim zapomnieć

Polecane posty

Z góry przepraszam, że zakładam ten wątek, wiele osób się skarży, ale muszę...przeczytajcie dlaczego... Rok temu szykowałam się na imprezę. Huczna, niesamowita, zresztą pomagałam w przygotowaniach. Wiedziałam, że będzie tam facet który mi się podoba, podświadomie na niego czekałam. Przyszedł z dziewczyną, jak większość osób. I nagle...poznałam jego. Wyrósł jak spod ziemi. Jak w najlepszej komedii romantycznej. Miało nam wyjść a skończyło się na nadziejach. Przez cały rok próbowałam o nim zapomnieć...nigdy mi się to nie udało...zawsze musiało coś w tym przeszkodzić. Bałam się tej nocy. Nadal się boję. I dlatego chciałabym się wygadać wam...idę dziś do koleżanek i nie chciałabym im popsuć humoru mówiąc o nim. Wiem że wiele osób będzie w tę noc sama i mój problem może być niczym, ale jest mi strasznie ciężko...

Gość offermas............
był seks czy pocałunek?

było wszystko...ale to jest mało ważne, ważne że wciąż o nim próbuję zapomnieć, a nie potrafię a dziś to już wyjątkowo się beznadziejnie czuję, bo myślałam że spędzę z nim tego Sylwestra, a wyszło tak, że jestem sama jak palec

Gość offermas............
po jakim czasie był seks?

to nie jest ważne, piszę tu bo mi jest po prostu przykro, że znowu będę sama kolejny raz, a myślałam, że tym razem będę się cieszyć będę szczęśliwa, a zapowiada się okropnie. Jeszcze jak mi po flaszce puszczą hamulce i się rozpłaczę. To by było. Już parę razy tak miałam po imprezach. Chciałabym już tego nie robić...