Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttyuu

usuneli moj temat polityczny zatytulowany: Tusk i janukowicz marionetkami putina

Polecane posty

Gość ttyuu

jak uwazacie?

Gość gość
Pewnie dlatego ze nie umiesz odpowiedziec na pytania..

Gość ttyuu
to jawny dowód cenzury i działania służb marionetkowego reżimu tuskaczenki jutro pewnie o 4 zapukają do mych drzwi i wywloką mnie w nieznanym kierunku :O żegnajcie! 😭

Gość ttyuu
na co odpowiedziec?Ja uwazam ze jest marionetka.Prowadzi polityke rosyjska(dopuszcznie rosji do budowy gazociagu,kataatrofa w smolensku -brak przylozenia rzadu do wyjasnienia przyczyn.Kazdy wie o czym pisze.

Gość ttyuu
z 14:47 podszyw

Gość gość
"Prowadzi polityke rosyjska(dopuszcznie rosji do budowy gazociagu,kataatrofa w smolensku -brak przylozenia rzadu do wyjasnienia przyczyn.Kazdy wie o czym pisze."Polska ma możliwości niedpouszczenioa Rosji do budowania sobie tego co chce / :DBrak przyłożenia rządu ?A komisja Milera ?

Gość ttyuu
tak rosja moze sobie budowac co chce zwlaszcza ze te rury beda przechodzily przez nasze wody terytorialne.Szkoda tylko ze iran czy inne kraje sobie nie moga budowac czego chca.Rosja moze bo imperium sa.

Gość gość
"tak rosja moze sobie budowac co chce zwlaszcza ze te rury beda przechodzily przez nasze wody terytorialne."Jakie rury ?Może powołasz się na jakies fakty... Chociażby link do takiej wiadomości...

Gość gość
Wg mnie po prostu albo sobie coś zmyśliłeś/aś albo źle zrozumiałaś/eś...

Gość chomiku!
ten gazociąg nie przechodzi przez nasze wody terytorialne, a na turystykę ma taki sam wpływ jak uśmiech prezesa na urodzaj w sadownictwie

Gość ttyuu
ma na mysli gazociag na dnie baltyku

Gość gość
Oczywiście że nie przechodzi. Niestety. Bo jakby przechodził to "pare" europ by za to wpadło...

Gość gość
Gazociąg omija nasze wody terytorialne...:O

Gość gość
"Gazociąg Północny będą tworzyły dwie nitki, jego całkowita długość ma wynieść 1220 km, w tym 1189 km wyniesie odcinek podmorski. Jedynie oba odcinki końcowe przebiegać będą przez wody terytorialne Rosji i Niemiec, zaś pozostała, przeważająca część przebiegać będzie przez strefy ekonomiczne Szwecji, Finlandii i Danii. Jako pierwsza zgodę wydała Dania, następnie Szwecja i Finlandia. Latem 2007 r. zmieniono planowany przebieg gazociągu, po zmianie gazociąg ma omijać Bornholm od północy."Z WIKI...

Gość ??!!!dddd
Shatyn, ale ty jestes biegły w tym wszystkim, nosz kurde Myk myk i znajdujesz odpowiednią wklejkę. ja tak nie umiem

Gość gość
A gdzie "ttyuu" ?Czyzby uciekł ?:D

Gość ttyuu
jestem jadlem obiad.Shatyn ja tez bym tobie powklejal linki ale pisze z telefonu komorkowego i nie mam takiej mozliwosci.Czym morze bardziej uprzemyslowione tym gorzej na turystyke.Ja do tego morza na pewno nigdy nie wejde a mieszkam w Gdansku.Dodam ze ok 15mln ludzi rocznie spedza nad polskim wybrzezem.

Gość ttyuu
Co bedzie jak Ci ludzie wybiora morze Czarne czy inne zamiast Baltyku.

Gość ttyuu
ja na chwilke wylaczam sie z dyskusji na ten temat zajze wieczorkiem albo jutro.Shatyn o zagrozeniach ekologicznych mozesz sobie poczytac na wikipedii,wszystko jest wyjasnione.Rosja tak szybko wybudowala gazociag a co rzad PO dobrego dla gospodarki zrobil?

Gość Killeruś810818
Ale żeś amerykę odkrył. Ja to wiem już od dawien dawna żadna nowość