Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowska

Kto z was ma 1000 dolegliwości i problemów które pasują do wielu wątków ?

Polecane posty

Gość Problemowska

No właśnie kto z was ma grzybicę, jest kompulsywnym żarłokiem, ma fobię społeczną i natrętne myśli, ciągle się odchudza, jest wegetarianinem, jest dorosłym dzieckiem alkoholików, myśli o plastyce brzucha i operacji biustu, bo po ciąży ma zdeformowane te części ciała, bez makijażu wygląda nie ładnie i jest uzależniony od kosmetyków, nie ma domu ani miejsca zameldowania i mieszka w Irlandii bez perspektyw na dalsze życie i pewnie by się znalazło tych problemów cały stos, czy tylko ja jestem takim skupiskiem problemów czy każdy z was tak ma ? Do założenia tego tematu sprowokowały mnie przekopane watki na tym forum bo często sobie myślę jak widzę jakiś temat, o też tak mam, też tak miałam :( I jeszcze na dodatek siedzę sama w domu w Sylwestra ;( Szczęśliwego Nowego Roku !!!

Gość Adam 70
MASZ GRZYBICĘ W CIPCE JAK JA

Gość Problemowska
W c..e pewnie też :( ogólnie w całym organizmie i się leczę :(

Gość o ja tez tak mam
Mam tak samo jak ty nie jesteś sama

Gość Najpiękniejsza w świecie
Kazdy ma swoich kope problemow i ja nawet mam kilka tych twoich :/

Gość Nie dzin
Nie noc na takie tematy

No właśnie kto z was ma grzybicę, jest kompulsywnym żarłokiem, ma fobię społeczną i natrętne myśli, ciągle się odchudza, jest wegetarianinem, jest dorosłym dzieckiem alkoholików, myśli o plastyce brzucha i operacji biustu, bo po ciąży ma zdeformowane te części ciała, bez makijażu wygląda nie ładnie i jest uzależniony od kosmetyków, nie ma domu ani miejsca zameldowania i mieszka w Irlandii bez perspektyw na dalsze życie i pewnie by się znalazło tych problemów cały stos, czy tylko ja jestem takim skupiskiem problemów czy każdy z was tak ma ? Do założenia tego tematu sprowokowały mnie przekopane watki na tym forum bo często sobie myślę jak widzę jakiś temat, o też tak mam, też tak miałam JA tyle ze nie mam grzybicy, nie mamm biustu i w ciaze tez nie zajde (na szczescie chyba) wegeterianinem tez nie jestem (daj sobie spojoj schabowy jest OK) makijazu tez ie musze robic, mieszkam w PL, i w sumie zgadzam sie z toba Pozdrawiam Wszystkiego najlepszego PS. Mysle ze w tym roku ludzie wyjda na ulice i bedzie sie dzialo Podzro %%

Poprawna wersja: JA tyle ze nie mam grzybicy, nie mamm biustu i w ciaze tez nie zajde (na szczescie chyba) wegeterianinem tez nie jestem (daj sobie spojoj schabowy jest OK) makijazu tez ie musze robic, mieszkam w PL, i w sumie zgadzam sie z toba Pozdrawiam Wszystkiego najlepszego PS. Mysle ze w tym roku ludzie wyjda na ulice i bedzie sie dzialo Podzro %%

Gość gość_gość_01-2012_
Zapraszamy do dyskusji na nowym forum "www.tomnieboli.pl" Jest to miejsce gdzie można porozmawiać o tym co nas męczy i dręczy oraz spróbować problem rozwiązać, w grupie możemy zdziałać więcej ! !

Gość Problemowska.
JA mam nadzieję że wyjdą ludzie na ulicę i zrobią porządek z tym motłochem który rządzi naszym krajem. Mam jeszcze jedno maleńkie życzenie :( Chcę aby żadnemu dziecku na świecie nie działa się krzywda ;( I chociaż tak bardzo chćę mieć dom to odpuszczę go sobie za to pierwsze ;((

Gość Problemowska.
I jeszcze ktoś miły mi zapierdzielił nicka i musiałam dodać kropeczkę :(

Gość dziecku ? a dorosłym ?
juz sie moze dziac ? :(

Gość Problemowska.
yyy nie rozumiem :( kurde smutno mi jakoś, ludzie się cieszą a ja zdołowana ;(( Popieprzony jest ten kraj, ta bieda, ludzie nie mogą uczciwie zarobić na swoje utrzymanie, ciągle kłody pod nogi, ciągłe zakazy, zaraz już nic nie będzie wolno ;(((( nie chcę zyć w takim kraju :((((

wypadałoby sie pogodzić z tym że ciało się zmienia po ciązy i zw wiekiem a na plakatach sa nastolatki z fotoszopa wy naprawde tacy glupi jestescie to zostancie w tej irlandii w dupach sie poprzewracalo

Gość Problemowska.
Aaa to sobie sciagaj filmy, ja sciągalam ksiązki o grzybicy i o zdrowej zywnosci i inne pierdoły a teraz mam doła i ide spac moze jutro będzie lepiej :(((

Gość Problemowska.
Pogodzić, pogodzić, godzę się z tym ciągle ale jednak gdzieś mi to wisi w powietrzu ciągle. Co w Irlandii ? dejże spokój ja chcę do swojego kraju ale nie mam jak i nie dołuj mnie bardziej.

Gość Problemowska.
Madra jesteś pisząc takie posty , jak by ci kawał mięsa wisiał to też byś chciała się go pozbyć ;((

ludzie kiedys nie mieli tylu problemow z wygladem to znaczy ze mozna sie pogodzic

Gość lokilukisruki
depresja nerwica wegetatywna [somatyzacja-bole wszystkich organow do wzywania pogotowia włacznie:] napady paniki kamica zółciowa kamien na nerce wrzody zoładka probley finansowe psuje mi sie z facetem chyba wszstko:O udanego 2012:)

Gość dziecku ? a dorosłym ?
skad ty wiesz czy niemieli

Gość Problemowska.
Aaa tam nie mieli, mieli mieli, tylko możliwości nie mieli a teraz są możliwości. Przecież ja nie chcę wyglądać jak plastikowa lala z okładki vouga po przerobkach w photo shopie, chciałabym tylko czuć się dobrze sama ze sobą i żeby mnie nikt ciągle nie pytał czy jestem ciąży :((( cale moje ciało wygląda w miare dobrze tylko ten kawał brzucha którego żadnymi ćwiczeniami nie da się pozbyć :(((

Gość Problemowska.
dziecku ? dorosłym/ - o czym ty pleciesz ? łopiłeś/łas się czy co ? :( cociaż dzisiaj to chyba nic dziwnego ;)

Gość Problemowska.
Zawsze stram się mysleć pozytywnie to dzisiaj mnie naszlo :(( dobranoc :((

Gość marianna jedna
Łojeja! Ja mam chyba najwięcej zmartwień i chorób. Aż mi się wyliczać nie chce. Inaczej, mnie by się chciało pisać ale Wam nie chciałoby się tego wszystkiego czytać. Depresja. Duszności. Problemy sercowe. Bezsenność. I 100 000 000 innych. A tu Nowy Rok. Ludziska się w koło bawią... :(

Gość marianna jedna
Problemowska spać już idziesz? Szkoda!

Gość Problemowska.
A co mam robić ? z takim nastawieniem to jedynie do wyrka żeby nie zatruwać innych ;((

Gość falista glista
Ja tez ma kilka dolegliwosci i co mam zrobic ?

Gość marianna jedna
Problemowska można spać, można pogadać.

Niektóre z Twoich problemów, Autorko, dotyczą też mnie, a od siebie mogłabym również wypisywać chyba bez końca. Nie są to moje wymysły, już nawet inni ludzie wiedzą, że wszystko, co złe, "czepia się" mnie :| echhhh, to nasze życie... Mimo wszystko, nie poddawaj się! ;)