Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Svietlana

Pożądni mężczyźni pożądani !

Polecane posty

Gdzie spotkać, po czym poznać i jak zainteresować sobą wartościowego faceta? Kiedyś sama śmiałabym się z tego pytania, ale rzeczywistość nie jest różowa i fajni faceci nie rosną na drzewach, a w zasadzie rzadko nawet chodzą po ulicach. I czy wiek ma znaczenie jeśli chodzi o poszukiwanie miłości i wiązania się w związki? Kiedyś myślałam, że nie i nawet ze zniecierpliwieniem oczekiwałam swoich 30 czy 40 urodzin bo miałam dużo planów na ten okres i moim zdaniem dobre wzorce. Gdy moja dużo starsza ciotka mówiła, że jeśli nie znajdzie się fajnego faceta na studiach to nie znajdzie się go nigdy, myślałam że przesadza, bo kiedyś życie wyglądało trochę inaczej. Ale kiedy mój rehabilitant powiedział mi, że w wieku 22 lat nie jestem już pierwszej młodości i gdy przeczytałam ten oto wynalazek znaleziony na jednym forum: "(...) kobiety fajnie wyglądają do 30-tki, da się na nie patrzeć do 40-tki, a potem to już jest tylko tuszowanie wad; żadne operacje nie pomagają. No ale wtedy będziesz miał 50-lat, powinieneś być "dorobiony" na tyle, żeby Cię było stać na 25-letnią kochankę. " przeraziłam się i zaczęłam poważnie zastanawiać nad życiem bo ja się jeszcze trochę dzieckiem czuje i na pewno kilka lat upłynie zanim stanę się świadomą siebie kobietą. Czy każdy facet myśli tak jak ci dwaj przytoczeni wyżej? Proszę o poważne odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania.

Gość dziewyczno..
zastanów niby jak ktoś, kto praktycznie uważa się za poważnego miałby zainteresować się twoim postem? każdy z nas jest w jakiś sposób dobry, odpowiedzialny. z drugiej strony, ci nieco bardziej doświadczeni wiedzą że nie warto palić mostów z ewentualnymi partnerkami. pytanie, czy szukasz rady w tym miejscu? jeśli tak to poświęcę ci swój czas. jeśli szukasz kogoś z kim mogłabyś pogadać, z czasem się spotkać a nawet związać to nie wróżę ci "świetlanej' przyszłości

Oczywiście palę się ze wstydu z powodu zrobienia błędy ortograficznego w jednym z najpopularniejszych ( choć może nie ostatnio słów). Oczywiście wszystko zwalam na późną porę nocy i datę jaką jest 1 styczeń. Mam nadzieje że moderatorzy to wkrótce zmienią i nie będe się musiała już więcej rumienić ze wstydu.

Podbijam temat.. Bo jak widzę jakiegoś porządnego to zazwyczaj okazuje sie ze jest juz zajety... :/

Gość plplplpl
Muszę Cię pocieszyć, że czasem zdarzają się porządni choć coraz trudnej na takiego trafić. Znam paru takich i młodych i starszych, którzy kochają i szanują swoje żony, swoje rodziny. Nie kierują się tym co tu czytasz, tu wpadają sflustrowani faceci którym narobili sobie problemów życiowych albo im się marzy np. ta 20......

Przystojniaku.. cisza bo przenieśliśmy sie na topik z poprawną ortografią fiku miku błąd został przez autorke naprawiony :p

że co słucham... czyli rozumiem masz dowód na isnienie porządnego faceta... Porządni faceci są jak yeti.. wszyscy o nich słyszeli ale niewielu ich widziało :p

Mam dowód..niewielu ich widziało ale ktoś jednak widział, czyli istnieją, mogą być co najwyżej na wymarciu :P

Czyli szansa na trafienie na takiego osobnika jest taka jak wygranie 1 000 000 w totolotka :p

u mnie brak tego elementu :/ a u ciebie jest nadmiar?? jak tak to powiedz w który rejon PL mam sie przeprowadzić :p

Gość ida_kwietniowa
górale są porządni ...