Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

Suple(odżywki-siłownia) a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Witam a wiec biore tabletki od ok roku i chce zaczą bra białko ponieważ cwicze na siłowni chce ładnie zbudowac miesien by wygladac sexi i nie wiem czy białko nie bedzie wpływało na skutecznośc tabletek W skład białka wchodzi: Energia z tłuszczu 31,5 kcal Tłuszcze 3g 6% Nasycone 5g 2% Tłuszcze trans 0g 0% Cholesterol 30mg 13% Węglowodany 5g 2% Błonnik 1g 4% Cukry 2g Białko 25g 50% Witamina A (retnyl palmitate) 1,250 IU 25% Witamina C (kwas askorbinowy) 15mg 25% Witamina D (cholecalciferol) 100 IU 25% Witamina E (dl-alpha tocopherol acetate) 8 IU 25% Witamina K 28 mcg 1% Tiamina (mononitrate) 525 mg 35% Wapń (dicalcium phosphate) 250 mg 25% Sód 60 mg 2,4% Potas 210 mg 6%

możesz spokojnie brać. odżywka białkowa to tylko skoncentrowane białko takie jakie masz w pożywieniu. to tak samo jakby na skuteczność tabletek miała wpłynąc pizza albo kawałek kurczaka

Gość markk

Od roku współpracuję z musclepower.pl/ , a sprawdziłem już chyba z 10 sklepów. Przy tym zostałem, bo mi w końcu ludzie odpowiadają konkretnie na zadane pytania. Im dłużej zamawiam, tym więcej możliwości się pojawia w programie lojalnościowym. Sklep na pewno godny uwagi ze względu na obsługę.