Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianek

Moja dziewczyna miala orgazmy i juz ich nie ma

Polecane posty

Gość Adrianek

Witam Jestem z moja dziweczyna od 4 miesiecy. Od 3 miesiecy piescimy sie, po okolo 1,5miesiaca pieszczot zaczalem wkladac Jej palce, piescilismy sie bardzo czesto, okolo miesiac temu uprawialismy seks analny. Powiedziala mi ze nie moze dojsc od 1,5 miesiaca i ze nic nie czuje, nie czuje zadnej przyjemnosci. Jedynie czuje cos kiedy stymuluje jej lechtaczke reka. Wczoraj uprawialismy seks, Ona byla dziewica, ja prawiczkiem. Wytrzymalem dobre 10-20 min ale penetracja tez nie daje Jej przyjemnosci. Nie wiem dlaczego tak jest, wczesniej miala orgazmy, sama mi powiedziala ze miala, ale teraz juz nie moze dojsc, martwi mnie to. Dlaczego to moze byc spowodowane? Tym ze wkladalem palce? Seksem analnym? A moze tym ze robilsmy to dosc czesto? Co drugi dzien nawet, czasami nie robilismy tego 3 dni, czasmi dzien w dzien to robilismy (pieszczoty) bez seksu analnego i wkladania palcow do srodka.

Gość Adrianek
Dodam, że te palce wkładaliśmy sobie w odbyty, a żeby było higienicznie - każdy wkładał w swój patrząc partnerowi głęboko w oczy pełnym czułości spojrzeniem :classic_cool:

Gość Adrianek
Juz jakis idiota musi sie podszyc bo nie wytrzyma. Niektorzy sa higieniczni ale widze ze ta osoba ktora sie podszyla za bardzo higieniczna nie jest i wie cos o tym co pisze.

Gość Adrianek
A potem wyciagalismy z odbytu troche swiezej kupy i smarowalismy sie nawzajem po calym ciele :) wtedy zawsze miała orgazm

Gość Adrianek
Za to ja czuję się kompletnie zagubiony. Nie wiem, co piszę oraz co i w czyj odbyt wkładałem :O

Gość Adrianek
Wiem tylko, że moja dziewczyna ma hemoroidy i worek mosznowy wielkości ipoda :O

Gość Adrianek prawidziwy
Widze ze niezle masz odswiadczenie popierdoleńcu. Wszystko co dopisales to pewnie robisz z mamusia i tata

Gość Adrianek prawidziwy
No tak się zdenerwowałem, że aż w zeszycie od muzyki narysowałem wielkiego włochatego kutasa. I w dodatku nie trzyma się w pięciolinii :O

Gość Adrianek prawidziwy
Weź przykład ze mnie. Ja dorosłem tak, że wkładam mojej dziewczynie w odbyt wszystko co mi wpadnie w ręce :)

Gość Adrianek prawidziwy
ten wyzej co sie za mnie podszywa tak dorosl ze nie wie co to seks analny i nie wiem chyba ze sprawia przyjemnosc i jest popularny